BOEKEN

Alle prijzen exclusief 2 euro verzendkosten. 
Klik op de afbeelding voor een preview.

MASTER YOUR MINDSET

EEN BLAUWDRUK VOOR JOUW MOOISTE LEVEN (19,95)
Master Your Mindset Leef Je Mooiste Leven gaat over het begrijpen van je eigen denkwijze en hoe je die effectief kunt veranderen, om de kwaliteit van je leven te verbeteren. Dit boek gaat over inzicht, zingeving, bewustzijn en het behalen van doelgerichte resultaten. Een toegankelijke en praktische filosofie voor een gelukkig en succesvol bestaan. De strategie die jij kunt toepassen om jouw mooiste leven te gaan leven. Er zijn inmiddels 30.000 exemplaren verkocht.

MASTER YOUR MINDSET EBOOK

EEN BLAUWDRUK VOOR JOUW MOOISTE LEVEN (9,95)
Master Your Mindset Leef Je Mooiste Leven direct te lezen als Ebook.

THINK AND GROW RICH

VOOR PERSOONLIJK & FINANCIEEL SUCCES (21,90)
Think and Grow Rich (1937) is het boek dat miljoenen mensen een fortuin heeft opgeleverd. Ontdek de geheimen voor persoonlijk en financieel succes. Maar dit boek gaat niet alleen over geld. Het gaat vooral over de kracht van gedachten. Bestudeer deze moderne bewerking die je leven kan veranderen.

THINK AND GROW RICH LUISTERBOEK

VOOR PERSOONLIJK & FINANCIEEL SUCCES (14,95)
Het volledige luisterboek van Think and Grow Rich ingesproken door Michael Pilarczyk. Ontdek de geheimen voor persoonlijk en financieel succes. Na aankoop kun je de MP3-bestanden digitaal downloaden en luisteren.

DANSEN IN DE HEMEL

EEN ROMAN OVER VERLANGEN, GELD EN LIEFDE (15,-)
Een aangrijpende verhaal over twee mensen die worstelen met liefde en dood in een decor van glamour, geldwolven en grootheidswaan. Meer dan 75.000 exemplaren verkocht!

REACTIES VAN LEZERS