MAXIMUM POTENTIAL
BUSINESS EDITION

YOUR LIFE AND BUSINESS TO THE NEXT LEVEL

Z

Datum: vrijdag 15 & zaterdag 16 juni

Z

Twee dagen van 10.30 tot 22.30 uur LIVE

Z

Locatie: Basiliek Veenendaal

Z

Inclusief volledige luxe catering

Z

Gastsprekers over Finance & Marketing

Z

Bonus: Twee Online Programma's

Z

Deelname alleen op basis van selectie!

ONDERNEMENDE PLANNEN?

Wil je meer zakelijk of persoonlijk succes? Je bedrijf laten groeien, je omzet verhogen? Of ben je als ondernemer toch ook op zoek naar meer zingeving en geluk? Meer tijd voor jezelf? Wat je ook gaat doen, er is altijd een next level. Wat is jouw next level? Wat wil jij waarmaken?

IK DEEL MIJN SUCCES

Ik deel ervaringen die ik leerde in mijn 25 jaar als ondernemer. Als dj stond ik aan de wieg van Radio 538, ik wist met een schuld van 2 miljoen binnen twee jaar een bedrijf op te bouwen met een omzet van 20 miljoen. Ik richtte bedrijven op, ik kocht en verkocht ondernemingen en kreeg een bescheiden notering in de Quote 100 Junior. Op mijn 37ste was ik financieel onafhankelijk. Na een sabbatical van 40 maanden op zee richtte ik een uitgeverij op en publiceerde mijn eigen boeken, inmiddels bestsellers. En samen met Cindy ben ik oprichter van Mastermind Academy, for a healty, wealhy, happy life.

“A mentee for almost 20 years, Michael is a product of the QLA methodology and was a great success in media & entertainment. I am happy to see he has taken what he has learned and is now helping other people achieve their dreams as I have done in my many years of QLA mentoring and coaching.”
— Dan S. Peña,
High Performance Business Coach

RESULTATEN DEELNEMERS

Z

Mijn omzet is meer dan verdubbeld

Z

Ik werk weer met plezier aan mijn bedrijf

Z

Ik heb mijn bedrijf goed verkocht

Z

Ik heb veel nieuw zakelijk inzicht gekregen

Z

Ik heb beter leren communiceren

Z

Ik werk veel effectiever en doelgericht

Z

Ik heb meer energie en voel me vitaler

Z

Ik heb meer rust en balans

IN DEZE MASTERCLASS

De twee dagen Maximum Potential Business gaan vooral over persoonlijk en zakelijk inzicht, bewustzijn, zingeving en het beter leren begrijpen van je eigen denkwijze; je mindset. Waar komen je gedachten vandaan? Hoe zijn je overtuigingen ontstaan? Welke belemmerende gedachten houden je tegen om meer te leven en te werken zoals jij dat graag wilt? Mijn expertise is om je dit te laten inzien en je te helpen om je hersenen en je mind zo te trainen dat je een krachtige en positieve persoonlijkheid zult worden. Dát maakt je een leuker mens voor jezelf (en je omgeving) én een veel betere ondernemer!

HET PROGRAMMA

VRIJDAG 15 JUNI 2018
10.30 – 12.30 MASTERCLASS BLOK [1]
12.30 – 14.00 LUNCH
14.00 – 18.00 MASTERCLASS BLOK [2]
18.00 – 19.30 DINER
19.30 – 22.30 MASTERCLASS BLOK [3]

ZATERDAG 16 JUNI 2018
10.30 – 12.30 MASTERCLASS BLOK [4]
12.30 – 14.00 LUNCH
14.00 – 18.00 MASTERCLASS BLOK [5]
18.00 – 19.30 DINER
19.30 – 21.30 MASTERCLASS BLOK [6]
21.30 – 23.00 BORREL, NAPRATEN EN FEEST!

TWEE BONUSPROGRAMMA’S

Als deelnemer van de Business Edition krijg je ook toegang tot de online programma’s Your Roadmap to Success & Happiness en Think and Grow Rich (+luisterboek). Twee zeer waardevolle online programma’s met video- en audiolessen + werkboeken. Tevens ontvang je de boeken Master Your Mindset en Think and Grow Rich.

Z

Your Roadmap to Success & Happiness

Z

Think and Grow Rich

Z

Download alle werkboeken en audio's

Z

Volg de lessen online wanneer jij wilt

Z

Q&A-chats met Michael

Z

12 Maanden toegang tot de programma's

SELECTIEPROCEDURE DEELNAME

Er kunnen maximaal 300 ondernemers deelnemen. Acceptatie alleen op basis van een korte motivatie, een bewijs dat je een actieve onderneming hebt of als zelfstandig ondernemer actief bent, omzet van minimaal 90K euro over de laatste 12 maanden en we zien graag je LinkedIn profiel. Wij maken een selectie wie wordt toegelaten om ervoor te zorgen dat we een groep samenstellen die een meerwaarde is voor alle deelnemers.

BOEK ZELF JE OVERNACHTING

Ons advies. Boek een overnachting bij een hotel of Airbnb in de buurt zodat je op tijd en uitgerust bij de tweede dag aanwezig bent. Uitgebreid eten en drinken verzorgen wij. Houd er daarnaast rekening mee dat wij het recht voorbehouden niet iedereen te accepteren. Deelname is op basis van selectiecriteria en motivatie.

Patrick Lotte

Eigenaar Echomarketing.nl, Google partner

“Toen ik startte met de business editie van Your Roadmap to Success and Happiness was dit vooral bedoeld om zakelijke groei te realiseren. Na het zien van het tweede filmpje begreep ik dat de impact groter ging zijn. Ik haakte mijn vrouw aan en we gingen aan de slag met ons mooiste leven. Nog geen zes maanden later plant ik een avocadoboompje in de tuin van ons droomhuis in Spanje. We zijn intens gelukkig en kunnen het nauwelijks bevatten. We did it! Wij zijn Michael, Cindy en Diederik eeuwig dankbaar.”

MICHAEL PILARCZYK

Mindset Coach van Business tot Boeddha

Ik ben Michael. Oprichter van Mastermind Academy. Als inspirator, schrijver en spreker op het gebied van bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling, mindset, zingeving, innerlijke rust en zakelijk succes, begeleid ik mensen om de beste versie van zichzelf te worden en het maximale uit dit leven te halen.

JOIN THE MOVEMENT
FOR A HEALTHY WEALTHY HAPPY WORLD

Wiggert Meerman

Eigenaar Nootrofit en Eindbazen podcast (nootrofit.nl)

“De masterclass van Michael was een ommekeer in het dieptepunt van mijn leven. Na tien maanden op kantoor te hebben geslapen door financiële problemen, had ik destijds de doelstelling om €10.000 euro per maand te verdienen. Inmiddels run ik succesvol twee bedrijven en ben ik eigenaar van één van de best beluisterde podcasts van Nederland.”

Kevin Mooibroek

Eigenaar Amsterdam! Good Cookies (amsterdamgoodcookies.com)

“Het principe en het boek van Napoleon Hill en bijvoorbeeld nu Michael, was al langer bij me bekend. Met deze cursus word je weer met de neus op de feiten gedrukt en weer opgefrist in je conditionering, welke je zelf weer gaat overdragen op je eigen omgeving. Ik vind het heerlijk om elke dag weer de vraag aan me te stellen, waarom doe ik wat ik doe.”

Petra van Os-de Jonge

Eigenaar B.Pure Sports (bpuresports.com)

“Mijn omgeving was sceptisch. Maar door Michael begon ik een jaar geleden aan mijn droom. Geloof in jezelf, zei hij. En laat je niet afleiden. Nu is B.Pure Sports een succesvol kledingmerk. ”

Ron Cabalt

Eigenaar bed&breakfast (www.bedandbreakfastopperdoes.nl)

“Michael raakte mij zeer als mens. Het leven heeft een deadline, die kwam echt mega binnen. Het probleem was dat ik niet goed wist wat ik wilde. Maar ik ben ondanks dat actie gaan ondernemen. Zoals Michael altijd zegt: ‘just fucking do it’. Dat is één van de belangrijkste dingen die ik heb geleerd.”

Marc de Groot

Eigenaar online consultancy bureau (dgoc.nl)

“Michael heeft me laten zien dat ik alle ingrediënten voor succes al in huis had, ik hoefde ze alleen nog maar op de juiste volgorde te zetten. Als coach kwam hij op het juiste moment in mijn leven. Michael is recht voor zijn raap, draait er niet omheen en door zijn confronterende spiegel nam ik veel sneller de juiste beslissingen. En mijn omzet is binnen een jaar verdubbeld.”

VEELGESTELDE VRAGEN

Waar en wanneer vindt het live event plaats?

Data: 15 & 16 juni 2018. We starten 9.30 en elke dag duurt tot ongeveer 23.00. Locatie: Basiliek te Veenendaal.

Ik voldoe niet aan criteria, kan ik nu toch meedoen?

We hanteren een vrij strenge selectie zodat alle deelnemers op niveau met elkaar kunnen sparren. Bij uitzonderlijke gevallen willen we een uitzondering maken.

Gaat dit alleen maar over business?

Nee, we gaan het ook hebben over levenskunst, mindset, je energieniveau en je communicatievaardigheid. Ook bespreken we hoe jij een strategie kunt ontwikkelen om jouw mooiste leven te gaan leven. En uiteraard, we spreken ook over zakelijk en financieel succes.

Moet ik de online programma's direct volgen?

Nee je krijgt 1 jaar toegang tot beide programma’s en kunt deze dus bekijken in je eigen tempo wanneer het jou uitkomt.

Mijn vraag staat hier niet tussen, wat nu?

Stuur een mail naar ons support team: contact@michaelpilarczyk.com en vervolgens helpt Evelyne van ons team je verder..