“Michael maakt mensen wakker.”

Carolien van de Kamp – Life & Business coach

Michael Pilarczyk inspireerde me met zijn debuut Dansen in de Hemel. Ik herlas het en liet de woorden ver voorbij de zinnen tot mij komen. Dat klinkt misschien wazig hè? Maar ik werd erdoor geraakt omdat ik doorhad dat het boek een diepere laag had. Dit ging over verlangen en het waarmaken van dromen.

Op het moment dat ik het boek in handen had, werkte ik als inkoper cruisevakanties. Een baan waarin ik weinig van mijn creativiteit kwijt kon. Daarnaast coachte ik al een aantal jaar vrouwen die wilde afvallen. Daar lag mijn hart!

Ik leerde in die tijd hoe ik via het internet kon werken, om zo nog meer vrouwen te bereiken. Op zich niet heel ingewikkeld, maar de angst om mijn baan op te zeggen en echt voor die passie te gaan was des te groter. Een reeks oude overtuigingen hielden me tegen: “Ik ben niet goed genoeg, niet capabel genoeg en wie denk ik dat ik ben om anderen te adviseren?” Ik blokkeerde volledig.

Ik deelde mijn angsten en twijfels met Michael en zo ontstond ons contact. Hij gaf me advies, soms zelfs midden in de nacht en deed alle moeite om me te helpen. Door zijn steun wilde ik doorzetten en doen. Zijn concrete en duidelijke feedback leerde ik toepassen in het realiseren van mijn droom, een eigen bedrijf en leven vanuit vrijheid. In 2015 zegde ik mijn baan in loondienst op.

Dit proces is lang niet altijd gemakkelijk geweest. Er is moed voor nodig om naar jezelf te kijken en de mensen om je heen eens goed te scannen. Design Your Own Life kan naar mijn idee alleen als je heel eerlijk durft te zijn en wilt inzien hoe je leven tot nu toe is verlopen. Welk aandeel heb je daar zelf in gehad?

Wat mij intrigeerde was zijn zin: “Je bent de beperking van je eigen gedachten.” Ik ging proberen heel groot te denken. Ik verdiende toen vijfenveertig euro per consult en droomde van een ton in mijn eerste jaar. Alle workshops, trainingen, online cursussen en webinars van Michael heb ik gevolgd om alles te leren wat er te leren was. Het lukte!

Via het internet heb ik inmiddels duizenden vrouwen mogen helpen energieker te worden. Mijn bedrijf groeide uit tot business coaching waarvoor ik nu een mooi online programma lanceer.

Michael maakt mensen wakker in het kijken naar zichzelf, dat is zijn grote kracht.

Ik stond jarenlang met dichtgeknepen ogen, bang voor het leven. Nu sta ik er vol vertrouwen in. Nee, ik ben niet perfect in wat ik doe, wie wel? Dit weerhoudt me er alleen niet langer van om mijn droomleven te leven en volop in het licht te staan. Ik moedig anderen aan hetzelfde te doen.

MAXIMUM POTENTIAL LIVE

A LIFE-CHANGING EVENT | 9 EN 10 MAART 2018