LEES DIT GOED: BELANGRIJKE INFO

DATUM: ZATERDAG 1 EN ZONDAG 2 JULI
LOCATIE: VAN DER VALK HOTEL ALMERE
TIJD: START EVENT 13.00. PAUZE 15.00-15.45. EINDE 17.30.
BIJDRAGE: 15 EURO – VOORAF ONLINE BETALEN
REGISTRATIE: PRINT JE BEVESTIGING MET BARCODE (OF OP JE MOBIEL)
LAAT DEZE SCANNEN BIJ DE ENTREE. REGISTRATIE VANAF 12.15.

HET WORDT EEN GEWELDIG MOOIE DAG
Dank voor je steun aan de Ombir Foundation! We nodigen je graag uit voor ons benefiet event Leef Je Mooiste Leven op zaterdag 1 of zondag 2 juli. Kies zelf bij je aanmelding welke dag je aanwezig wilt zijn. Na aanmelding is het niet mogelijk om je ticket te wijzigen naar de andere dag!

Het was niet eenvoudig om een passende locatie te vinden die ook betaalbaar is. Gelukkig hebben we het voor elkaar. We vragen je wel om een kleine bijdrage van 15 euro (water, koffie, thee, frisdrank, organisatie). Door je aan te melden via de oranje button hieronder, kun je het bedrag direct betalen en ontvang je tevens per mail automatisch je bevestiging. Dat is je ticket. Meenemen dus! Of barcode laten zien op je mobiel.
AANMELDEN KAN TOT 24 JUNI.

SPELREGELS
In verband met de grote productie van dit event zijn er een paar spelregels. We rekenen op je begrip en medewerking. Dank.
Als je verhinderd bent mag je het ticket aan iemand anders geven. Het is helaas niet mogelijk om de 15 euro terug te ontvangen. Ook is het niet mogelijk dit ticket te gebruiken voor een ander event. Zonder ticket geen toegang.

Heb je geen boek gekocht in april tijdens de actieperiode, dan is het niet mogelijk om je nu aan te melden. Alleen als je in april het boek Master Your Mindset via deze website hebt gekocht, heb je recht om bij dit event aanwezig te zijn. Aangezien er beperkt plek is worden alle namen gecontroleerd. Sta je niet op de lijst, dan kunnen we je helaas niet binnen laten.

PS> DEEL DEZE WEBSITE AUB NIET (ZEKER NIET VIA SOCIAL MEDIA! DANK.)

VEELGESTELDE VRAGEN

IK HEB MEER DAN 1 BOEK GEKOCHT. Je hebt bijvoorbeeld 5 boeken gekocht en die weggegeven aan vrienden. Dat betekent dat er 5 plekken op jouw naam zijn gereserveerd. Laat je vrienden zich aanmelden MET JOUW NAAM (niet hun eigen naam dus). Er worden dan 5 tickets met jouw naam aangemaakt, die corresponderen met de 5 reserveringen onder jouw naam.

AANGEMELD VOOR ZATERDAG MAAR KOM TOCH LIEVER ZONDAG. Helaas. Tickets wisselen is niet mogelijk. Productioneel is dat niet te organiseren. Om die reden kunnen we ook geen geld retour geven. Je kunt wel onderling een ticket met iemand ruilen. Dank voor je begrip.

IK BEN VERHINDERD. Heel vervelend. Je kunt je ticket aan iemand anders cadeau doen. We kunnen geen geld retour geven en ook kun je dit ticket niet voor een ander event gebruiken. Dank voor je begrip.

IS ER OOK LUNCH IN DE PAUZE? In de pauze van het event is er geen lunch. Voor aanvang van het event kun je zelf in het restaurant lunchen indien je dat wilt. Ook is het na afloop mogelijk om in het restaurant te eten (vooraf reserveren). Voor aanvang en in de pauze is er water, frisdrank, thee en koffie beschikbaar.

KAN IK IEMAND MEENEMEN? Nee. Als iemand niet in de actieperiode een boek heeft gekocht niet. Er is een beperkt aantal plaatsen in de zaal en we willen iedereen die recht heeft om bij dit event aanwezig te zijn een plek kunnen bieden.

WAAROM EEN BIJDRAGE VAN 15 EURO? Het was organisatorisch niet mogelijk om water, thee, koffie en frisdrank los af te rekenen. Daarom hebben we vooraf een bedrag moeten betalen. Daarmee kun je dus voor aanvang en tijdens de pauze van het event ongelimiteerd gebruik maken van water, frisdrank, thee en koffie. Dank voor je begrip.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Wij leven ons mooiste leven met een missie: Join the Movement for a Healthy Wealthy Happy World. Samen kunnen we bouwen aan een mooiere wereld. Mick bouwt letterlijk. Een nieuw weeshuis. Tijdens het event zal hij er alles over vertellen. En hij zal vertellen wat hij van de monniken heeft geleerd. Zangeres Anura (Tamara Puffer) is er, we zullen meditaties en geleide visualisaties doen. En we zullen tijdens dit event spreken over bewustzijn, inzicht, innerlijke rust, mindfitness, geluk en wat je kunt doen om jouw mooiste leven te gaan leven! Namasté.

“Wees een inspiratiebron voor anderen,
wees het licht in 
de duisternis,
wees de lach om een traan op te vrolijken,
wees een student van het leven
en wees vooral wie je diep vanbinnen bent: jij.
Omring jezelf met mensen die in je 
geloven,
die eerlijk en oprecht tegen je zijn.
Mensen die je aanmoedigen als jij bijna wilt opgeven
en die jou 
tot de beste versie van jezelf kunnen maken.”
~ Uit: Master Your Mindset, Leef Je Mooiste Leven