MAXIMUM POTENTIAL

A LIFE CHANGING EVENT | 9 & 10 MAART 2018

TWEE DAGEN JOUW COACH

Wil je twee dagen intensief samen met mij werken om te ontdekken hoe je jouw maximale persoonlijke potentieel kunt benutten? Leven vanuit je innerlijke kracht, jouw persoonlijk meesterschap. Het begin van je mooiste leven! Dit is een life-changing event! Wie kan beter vertellen wat deze twee dagen voor jou kunnen betekenen dan de honderden mensen die Maximum Potential zelf hebben ervaren? Lees hieronder de reacties van deelnemers.

DIT GA JE LEREN

Z

Werk met meer focus aan je doelen

 

Z

Vergroot je persoonlijke kracht

 

Z

Boost je zelfvertrouwen

 

Z

Krijg een beter inzicht in jezelf

 

Z

Verhoog je energieniveau

 

Z

Leer effectiever en doelgerichter werken

 

Z

Ontdek de kracht van visualisatie

 

Z

Behaal betere zakelijke resultaten

 

Z

Leer beter communiceren

 

Z

Vind je innerlijke rust

 

DEZE MASTERCLASS GAAT OVER

Deze twee dagen gaan vooral over inzicht, bewustzijn, zingeving en het beter leren begrijpen van je eigen denkwijze; je mindset. Hoe zijn je overtuigingen ontstaan? Welke belemmerende gedachten houden je tegen om meer te leven zoals jij dat graag wilt? Mijn expertise is om je dit te laten inzien en je te helpen om je hersenen en je mind zo te trainen dat je een krachtige en positieve persoonlijkheid zult worden.

CONFRONTEREND
EN RESULTAAT GERICHT

Mijn methode wordt door deelnemers omschreven als confronterend, eerlijk en direct, met niets en niemand anders te vergelijken, maar wel realistisch en zeer doelgericht. Ik ga voor resultaat. Intenties en doelen zijn leuk, maar ik wil dat jij zichtbaar resultaat behaalt.

WAT HOUDT JE TEGEN?

Je wilt het wel maar het lukt niet. Iets houdt je tegen. Waar loop je tegenaan? Wat vind je lastig? Je doelen zijn niet duidelijk. Je kunt geen focus houden. Welke gedachten of emoties blokkeren je? Wat is je probleem? Ik ga je helpen. Stel nu eens dat alles wat je wilt gaat lukken.

WAT IS JOUW NEXT LEVEL?

Wil je meer succes? Je eigen bedrijf beginnen of een nieuwe uitdaging? Meer tijd voor jezelf? Jezelf herontdekken, werkelijk vanuit je eigen kracht gaan leven. Of ben je op een punt beland dat je het roer wilt omgooien? Wat je ook gaat doen, er is altijd een next level. Wat is jouw next level?

HET PROGRAMMA

VRIJDAG 9 MAART 2018
10.30 – 12.30 MASTERCLASS BLOK [1]
12.30 – 14.00 LUNCH
14.00 – 18.00 MASTERCLASS BLOK [2]
18.00 – 19.30 DINER
19.30 – 22.30 MASTERCLASS BLOK [3]

ZATERDAG 10 MAART 2018
10.30 – 12.30 MASTERCLASS BLOK [4]
12.30 – 14.00 LUNCH
14.00 – 18.00 MASTERCLASS BLOK [5]
18.00 – 19.30 DINER
19.30 – 21.30 MASTERCLASS BLOK [6]
21.30 – 23.00 BORREL, NAPRATEN EN FEEST!

9 & 10 MAART 2018 – Barneveld

MAXIMUM POTENTIAL

Tot 11 december hebben we een earlybird korting voor je: in plaats van €399,- per ticket betaal je slechts €269,-! Goed om te weten: Wij adviseren een overnachting te boeken bij een hotel of Airbnb in de buurt van Barneveld. Op de locatie kun je op eigen kosten uitgebreid heerlijk lunchen en dineren (ook vegetarisch).

COMBINEER LIVE MET ONLINE

We bieden je eenmalig de mogelijkheid om in combinatie met het het tweedaagse event Maximum Potential ook deel te nemen aan het online programma Your Roadmap to Success & Happiness. Start online is 6 januari, maar je kunt de lessen volgen wanneer je zelf wilt. Let op! Tijdelijk 200 euro earlybird korting op dit Mastermind Totaalpakket.

DESIGN YOUR OWN LIFE

Deze eerste les gaat over levenskunst. Niet alleen leer je effectief doelen stellen, je gaat ook je eigen belemmeringen beter herkennen. Daarnaast leer je over het principe van de evenredigheid van succes en mislukking en hoe elke keuze de koers van je leven kan bepalen. Je gaat ook je eigen mission statement opschrijven.

MASTER YOUR MINDSET (I)

Leer meer over je mind, de hersenen en het onderbewustzijn zodat jij meester kunt zijn over je eigen wereld. We gaan daarnaast de kracht van verbeelding bespreken, het gevaar van angst erkennen en we sluiten af met drie belangrijke levensvragen.

PERSOONLIJK MEESTERSCHAP

Deze les gaat over je energieniveau, je communicatievaardigheid en je mindset. Ook mindfulness, ademhaling en meditatie spelen hierin een belangrijke rol. En je gaat belangrijke dingen ontdekken zoals: jouw primaire vragen, jouw succesfactor, je waarden en (belemmerende) overtuigingen. We sluiten af met de wet van zaaien en oogsten.

MASTER YOUR MINDSET (II)

Alles over neuro associatieve conditionering. Doorbreek blokkades, programmeer positieve overtuigingen en vergroot je comfortzone. Op die manier kun jij jouw verhaal veranderen en je leven significant verbeteren.

LIVE Q&A WEBINAR (I)

Het eerste live Q&A webinar waarin je vragen kunt stellen aan Michael. Het is een interactief webinar dat altijd zeer gewaardeerd wordt door alle deelnemers.

DE SUCCESFORMULE

Succes is geen toeval en je gaat ontdekken hoe jij succesvoller kunt worden. We behandelen de eerste 6 stappen van mijn 12-stappen strategie voor succes. Ook bespreken we de 12 oorzaken van mislukking en hoe je deze kunt voorkomen.

DE SUCCESFORMULE (II)

We bespreken de 6 laatste stappen van de 12-stappen strategie voor succes. Daarnaast leer je meer over de gouden regels voor succes en geluk in je leven.

WHAT YOU IMAGINE YOU BECOME

De kracht van gedachten, de wet van creatie (aantrekkingskracht) en jezelf her-programmeren voor succes zijn belangrijke thema’s in deze les. Ook deel ik mijn ervaringen met je rondom visualisatie en vervolgens realisatie van doelen en dromen.

YOUR ROADMAP

Teken jouw roadmap to success & happiness tijdens deze samenvattende les. We bespreken de highlights en zorgen ervoor dat je niets mist en alles uit dit online programma haalt.

LIVE Q&A WEBINAR (II)

Een afsluitend live Q&A webinar waarin je vragen kunt stellen. Wanneer je actief meedoet zul je merken dat er nog veel vragen naar boven komen waar je antwoord op wilt. Ik ga je helpen om krachtig het programma af te sluiten en de lessen toe te passen in je leven.

MAXIMUM POTENTIAL 2018

LIVE EVENT
269
 • MAXIMUM POTENTIAL LIVE
 • DATUM: 9 & 10 MAART 2018
 • LOCATIE: MIDDEN NEDERLAND HALLEN BARNEVELD
 • NU €130 EARLYBIRD KORTING!

MAXIMUM POTENTIAL

business edition
1295/ticket
 • MAXIMUM POTENTIAL BUSINESS EDITION
 • SELECTIECRITERIA VAN TOEPASSING
 • DATUM TWEEDAAGS LIVE EVENT: 15 & 16 JUNI 2018
 • LOCATIE: BASILIEK VEENENDAAL
 • ONLINE PROGRAMMA YOUR ROADMAP TO SUCCESS & HAPPINESS
 • BESLOTEN FB-BUSINESS-GROEP MET LIVE Q&A CHATS
 • ONLINE MASTERCLASS THINK AND GROW RICH
 • HARDCOPY BOEKEN
 • MASTER YOUR MINDSET & THINK AND GROW RICH

HEB JE NOG VRAGEN?

JOIN THE MOVEMENT
FOR A HEALTHY WEALTHY HAPPY WORLD

Alice Sunderland

Exclusieve juwelen designer (alice-sunderland.com)

“Inspirerend en helder. Je maakte een grote indruk op me. Door toe te passen wat ik heb geleerd was ik in staat succesvol een strategie uit te voeren in zowel mijn bedrijf en leven op basis van het 12 stappen plan. Het was een ongelooflijke ervaring en je bent een bijzonder persoon.”

Ron Cabalt

Eigenaar bed&breakfast (www.bedandbreakfastopperdoes.nl)

“Michael raakte mij zeer als mens. Het leven heeft een deadline, die kwam echt mega binnen. Het probleem was dat ik niet goed wist wat ik wilde. Maar ik ben ondanks dat actie gaan ondernemen. Zoals Michael altijd zegt: ‘just fucking do it’. Dat is één van de belangrijkste dingen die ik heb geleerd.”

Kim de Boer

Zangeres en muzikant (www.kimdeboermusic.nl)

“Wat een bijzondere inspirerende masterclass. Veel nieuwe inzichten verkregen en vooral concreter en helderder beeld gekregen van wat ik wil en hoe dit te bereiken. En ook nog hele leuke nieuwe mensen ontmoet!”

Tjalling Dijkstra

Eigenaar Horecalife (horecalife.nl)

“Michael weet in zijn masterclass de ultieme balans te vinden tussen het spirituele en ondernemerschap. Hij zorgt dat je helemaal opgeladen en vol enthousiasme je passie blijft volgen en ook een plezierig mens blijft.”

MICHAEL PILARCZYK

Mindset Coach van Business tot Boeddha

Ik ben Michael. Oprichter van Mastermind Academy. Als inspirator, schrijver en spreker op het gebied van bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling, mindset, zingeving, innerlijke rust en zakelijk succes, begeleid ik mensen om de beste versie van zichzelf te worden en het maximale uit dit leven te halen.

VEELGESTELDE VRAGEN

Hieronder staan antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Mail je vraag naar: academy@michaelpilarczyk.com. Diederik van ons team zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Wat is er bij de prijs inbegrepen?

Je krijgt na aankoop toegang voor dit tweedaagse live event. Daarnaast ontvang je een werkboek, ga je diverse oefeningen doen en onze bijzondere meditaties ervaren. Overnachting, ontbijt, lunch en diner is niet inbegrepen. Met muntjes is het mogelijk om op locatie naar hartewens te eten en drinken.

Krijg ik tijdens dit live event 1-op-1 coaching?

Tijdens het event kun je jouw vragen aan Michael stellen in de zaal. Dus wees moedig, sta op en stel je vraag wanneer we hier tijd voor vrij maken. Michael zal dit zelf aangeven. Houd er rekening mee dat 1-op-1 coaching in privé setting helaas niet mogelijk is.

Waar en wanneer vindt dit event plaats?

Op 9 en 10 maart 2018 in Midden Nederland Hallen te Barneveld (Thorbeckelaan 123, naast de A30).

Hoe kan ik het beste naar dit event gaan?

Wij adviseren je om met de auto te komen. Maar openbaar vervoer is ook mogelijk: je kunt in dat geval het beste de trein pakken naar Barneveld centrum en vanaf hier een taxi bestellen (5 minuten rijden) of bus #5 (richting Harderwijk) naar bushalte Evenementenhal.

Ik kom met de auto. Waar kan ik parkeren?

Op het terrein van Midden Nederland Hallen zijn 1350 gratis parkeerplekken.

Verstandig om een overnachting te boeken?

Absoluut. Het is belangrijk dat je uitgerust op de 2e dag aankomt en niet gehaast bent. We raden je daarom aan om in de buurt een hotel, bed&breakfast of Airbnb te boeken. Suggesties: Hotel de Wormshoef (Lunteren), Van Der Valk Hotel (Leusden, Amersfoort A1, Veenendaal), Hotel ReeHorst (Ede-Wageningen), Parkhotel Hugo de Vries (Lunteren).

Mijn vraag staat hier niet tussen. Wat nu?

Je kunt Diederik van ons dreamteam een mail sturen: diederik@michaelpilarczyk.com