MAXIMUM POTENTIAL

A LIFE CHANGING EVENT | VOORJAAR 2018

TWEE DAGEN BEN IK
JOUW COACH

Wil je twee dagen intensief samen met mij werken om te ontdekken hoe je jouw maximale persoonlijke potentieel kunt benutten? Leven vanuit je innerlijke kracht. Het begin van jouw mooiste leven! Dit is een life changing event! Wie kan beter vertellen wat deze twee dagen voor jou kunnen betekenen dan de honderden mensen die Maximum Potential zelf hebben ervaren? Lees hieronder de reacties van deelnemers.

VOORJAAR 2018

MAXIMUM POTENTIAL

Wegens overweldigend succes organiseren we in het voorjaar van 2018 nogmaals Maximum Potential. De locatie, exacta data en details maken we zo snel mogelijk bekend. Je kunt alvast je plek reserveren door onderstaand formulier in te vullen. We houden je per mail op de hoogte.

RESERVEER JOUW PLEK

Vul hieronder je gegevens in en verzeker jezelf van een plek voor dit live event.

HEB JE NOG VRAGEN?

DEZE MASTERCLASS GAAT OVER

Deze twee dagen gaan vooral over inzicht, bewustzijn, zingeving en het beter leren begrijpen van je eigen denkwijze; je mindset. Waar komen je gedachten vandaan? Hoe zijn je overtuigingen ontstaan? Welke belemmerende gedachten houden je tegen om meer te leven zoals jij dat graag wilt? Mijn expertise is om je dit te laten inzien en je te helpen om je hersenen en je mind zo te trainen dat je een krachtige en positieve persoonlijkheid zult worden.

Vrijdag
10.00-14.00

HELDERHEID EN INZICHT

We beginnen met het verkrijgen van inzicht en helderheid in je eigen denkwijze, je gedrag en je dromen. Waar sta je en waar wil je naartoe?

Vrijdag
15.00-19.00

VAN ANGST NAAR KRACHT

Stel je voor dat angst je niet meer tegenhoudt. Wat zou je dan doen? Wat zou je veranderen? Wat zou je willen bereiken?

Vrijdag
21.00-23.00

VISUALISATIE MEDITATIE

Kom in contact met je diepste verlangens en angsten tijdens een bijzondere meditatie en visualisatie. Herontdek je ware zelf.

Zaterdag
10.00-13.00

ONTKETEN JE POTENTIEEL

Leer de strategie die je zal helpen om de resultaten te realiseren, die je eerder als onmogelijk beschouwde.

Zaterdag
14.00-22.00

START JE NIEUWE LEVEN

Start met een nieuw hoofdstuk in je leven. Zonder grenzen waarin je jouw maximale potentieel kunt benutten, zowel zakelijk, privé als financieel.

DIT GA JE LEREN

Z

Werk met meer focus aan je doelen

 

Z

Vergroot je persoonlijke kracht

 

Z

Boost je zelfvertrouwen

 

Z

Krijg een beter inzicht in jezelf

 

Z

Verveelvoudig je energieniveau

 

Z

Leer effectiever en doelgerichter werken

 

Z

Ontdek de kracht van visualisatie

 

Z

Behaal betere zakelijke resultaten

 

Z

Leer beter communiceren

 

Z

Vind je innerlijke rust

 

CONFRONTEREND
EN RESULTAAT GERICHT

Mijn methode wordt door deelnemers omschreven als confronterend, eerlijk en direct, met niets en niemand anders te vergelijken, maar wel realistisch en zeer doelgericht. Ik ga voor resultaat. Intenties en doelen zijn leuk, maar ik wil dat jij zichtbaar resultaat behaalt.

WAT HOUDT JE TEGEN?

Je wilt het wel maar het lukt niet. Iets houdt je tegen. Waar loop je tegenaan? Wat vind je lastig? Je doelen zijn niet duidelijk. Je kunt geen focus houden. Welke gedachten of emoties blokkeren je? Wat is je probleem? Ik ga je helpen. Stel nu eens dat alles wat je wilt gaat lukken.

WAT IS JOUW NEXT LEVEL?

Wil je meer succes? Je eigen bedrijf beginnen of een nieuwe uitdaging? Meer tijd voor jezelf? Jezelf herontdekken, werkelijk vanuit je eigen kracht gaan leven. Of ben je op een punt beland dat je het roer wilt omgooien? Wat je ook gaat doen, er is altijd een next level. Wat is jouw next level?

MICHAEL PILARCZYK

Mindset Coach van Business tot Boeddha

Ik ben Michael. Oprichter van Mastermind Academy. Als inspirator, schrijver en spreker op het gebied van bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling, mindset, zingeving, innerlijke rust en zakelijk succes, begeleid ik mensen om de beste versie van zichzelf te worden en het maximale uit dit leven te halen.

JOIN THE MOVEMENT
FOR A HEALTHY WEALTHY HAPPY WORLD

Alice Sunderland

Exclusieve juwelen designer (alice-sunderland.com)

“Inspirerend en helder. Je maakte een grote indruk op me. Door toe te passen wat ik heb geleerd was ik in staat succesvol een strategie uit te voeren in zowel mijn bedrijf en leven op basis van het 12 stappen plan. Het was een ongelooflijke ervaring en je bent een bijzonder persoon.”

Ron Cabalt

Eigenaar bed&breakfast in Opperdoes

“Michael raakte mij zeer als mens. Het leven heeft een deadline, die kwam echt mega binnen. Het probleem was dat ik niet goed wist wat ik wilde. Maar ik ben ondanks dat actie gaan ondernemen. Zoals Michael altijd zegt: ‘just fucking do it’. Dat is één van de belangrijkste dingen die ik heb geleerd.”

Kim de Boer

Zangeres en muzikant (www.kimdeboermusic.nl)

“Wat een bijzondere inspirerende masterclass. Veel nieuwe inzichten verkregen en vooral concreter en helderder beeld gekregen van wat ik wil en hoe dit te bereiken. En ook nog hele leuke nieuwe mensen ontmoet!”

Tjalling Dijkstra

Eigenaar Horecalife (horecalife.nl)

“Michael weet in zijn masterclass de ultieme balans te vinden tussen het spirituele en ondernemerschap. Hij zorgt dat je helemaal opgeladen en vol enthousiasme je passie blijft volgen en ook een plezierig mens blijft.”