MAXIMUM POTENTIAL

A LIFE CHANGING EVENT | 9 & 10 MAART 2018

UITVERKOCHT

Dit is een life-changing event! Wil je twee dagen intensief samen met mij werken om te ontdekken hoe je jouw maximale persoonlijke potentieel kunt benutten? Het begin van je mooiste leven! Wie kan beter vertellen wat deze twee dagen voor jou kunnen betekenen dan de honderden mensen die Maximum Potential zelf hebben ervaren?

TWEE INTERACTIEVE DAGEN

Ik vertel je uit mijn eigen ervaring, hoe ik succes behaalde als ondernemer in de media, met mijn bedrijven, financieel, als schrijver en uitgever, als spreker en mindset-coach. Maar je gaat niet alleen luisteren. Je gaat vooral doen, want het zijn twee actieve en interactieve dagen.

Z

Veel interactieve Q&A's met Michael

Z

Je gaat zelf actief veel doen

Z

Je ontvangt een uitgebreid werkboek

Z

Samenwerken met andere deelnemers

Z

Meditaties met Michael

DIT GA JE LEREN

Z

Werk met meer focus aan je doelen

Z

Vergroot je persoonlijke kracht

Z

Boost je zelfvertrouwen

Z

Krijg een beter inzicht in jezelf

Z

Verhoog je energieniveau

Z

Leer effectiever en doelgerichter werken

Z

Ontdek de kracht van visualisatie

Z

Behaal betere zakelijke resultaten

Z

Leer beter communiceren

Z

Vind je innerlijke rust

DEZE MASTERCLASS GAAT OVER

Deze twee dagen gaan vooral over inzicht, bewustzijn, zingeving en het beter leren begrijpen van je eigen denkwijze; je mindset. Hoe zijn je overtuigingen ontstaan? Welke belemmerende gedachten houden je tegen om meer te leven zoals jij dat graag wilt? Mijn expertise is om je dit te laten inzien en je te helpen om je hersenen en je mind zo te trainen dat je een krachtige en positieve persoonlijkheid zult worden.

CONFRONTEREND
EN RESULTAAT GERICHT

Mijn methode wordt door deelnemers omschreven als confronterend, eerlijk en direct, met niets en niemand anders te vergelijken, maar wel realistisch en zeer doelgericht. Ik ga voor resultaat. Intenties en doelen zijn leuk, maar ik wil dat jij zichtbaar resultaat behaalt.

WAT HOUDT JE TEGEN?

Je wilt het wel maar het lukt niet. Iets houdt je tegen. Waar loop je tegenaan? Wat vind je lastig? Je doelen zijn niet duidelijk. Je kunt geen focus houden. Welke gedachten of emoties blokkeren je? Wat is je probleem? Ik ga je helpen. Stel nu eens dat alles wat je wilt gaat lukken.

WAT IS JOUW NEXT LEVEL?

Wil je meer succes? Je eigen bedrijf beginnen of een nieuwe uitdaging? Meer tijd voor jezelf? Jezelf herontdekken, werkelijk vanuit je eigen kracht gaan leven. Of ben je op een punt beland dat je het roer wilt omgooien? Wat je ook gaat doen, er is altijd een next level. Wat is jouw next level?

9 & 10 MAART 2018 – Barneveld

MAXIMUM POTENTIAL

Wij adviseren een overnachting te boeken bij een hotel of Airbnb in de buurt van Barneveld. Op de locatie is een uitgebreide catering waar je op eigen kosten uitgebreid en heerlijk kunt lunchen en dineren (ook vegetarisch).

UITVERKOCHT – LAAT JE OP DE WACHTLIJST ZETTEN VIA CONTACT@MICHAELPILARCZYK.COM

MAXIMUM POTENTIAL

SINGLE TICKET
399
 • MAXIMUM POTENTIAL
 • 2 DAGEN LIVE
 • DATUM: VRIJDAG 9 EN ZATERDAG 10 MAART 2018
 • VAN 10.30 TOT 22.30 UUR
 • LOCATIE: MIDDEN NEDERLAND HALLEN BARNEVELD
 • TOEGANG BESLOTEN FACEBOOKGROEP
 • INVESTERING IN JEZELF: €399
 •  
 •  
UITVERKOCHT

MAXIMUM POTENTIAL

business edition
1295
 • MAXIMUM POTENTIAL BUSINESS EDITION
 • SELECTIECRITERIA VAN TOEPASSING
 • DATUM TWEEDAAGS LIVE EVENT: 15 & 16 JUNI 2018 (T.W.V. €995)
 • LOCATIE: BASILIEK VEENENDAAL
 • ONLINE PROGRAMMA YOUR ROADMAP TO SUCCESS & HAPPINESS (T.W.V. €349)
 • BESLOTEN FB-BUSINESS-GROEP MET LIVE Q&A CHATS
 • ONLINE MASTERCLASS THINK AND GROW RICH (T.W.V. €99)
 • HARDCOPY BOEKEN MASTER YOUR MINDSET & THINK AND GROW RICH (T.W.V. €42)
 • LUXE NOTITIEBOEKJE (T.W.V. €15)
 • INCLUSIEF VOLLEDIGE CATERING TOTALE WAARDE: €1.500
MOTIVATIE INDIENEN

HEB JE NOG VRAGEN?

HET PROGRAMMA

VRIJDAG 9 MAART 2018
09.30 – 10.20 ONTVANGST + REGISTRATIE
10.30 – 12.30 MASTERCLASS BLOK [1] 12.30 – 14.00 LUNCH
14.00 – 18.00 MASTERCLASS BLOK [2] 18.00 – 19.30 DINER
19.30 – 22.30 MASTERCLASS BLOK [3]

ZATERDAG 10 MAART 2018
09.45 – 10.20 ONTVANGST
10.30 – 12.30 MASTERCLASS BLOK [4] 12.30 – 14.00 LUNCH
14.00 – 18.00 MASTERCLASS BLOK [5] 18.00 – 19.30 DINER
19.30 – 21.00 MASTERCLASS BLOK [6] 21.00 – 22.30 BORREL, NAPRATEN EN FEEST!

JOIN THE MOVEMENT
FOR A HEALTHY WEALTHY HAPPY LIFE

Alice Sunderland

Exclusieve juwelen designer (alice-sunderland.com)

“Inspirerend en helder. Je maakte een grote indruk op me. Door toe te passen wat ik heb geleerd was ik in staat succesvol een strategie uit te voeren in zowel mijn bedrijf en leven op basis van het 12 stappen plan. Het was een ongelooflijke ervaring en je bent een bijzonder persoon.”

Ron Cabalt

Eigenaar bed&breakfast (bedandbreakfastopperdoes.nl)

“Michael raakte mij zeer als mens. Het leven heeft een deadline, die kwam echt mega binnen. Het probleem was dat ik niet goed wist wat ik wilde. Maar ik ben ondanks dat actie gaan ondernemen. Zoals Michael altijd zegt: ‘just fucking do it’. Dat is één van de belangrijkste dingen die ik heb geleerd.”

Kim de Boer

Zangeres en muzikant (kimdeboermusic.nl)

“Wat een bijzondere inspirerende masterclass. Veel nieuwe inzichten verkregen en vooral concreter en helderder beeld gekregen van wat ik wil en hoe dit te bereiken. En ook nog hele leuke nieuwe mensen ontmoet!”

Carolien van de Kamp

Lifecoach (carolienvandekamp.nl)

“Michael maakt mensen wakker in het kijken naar zichzelf, dat is zijn grote kracht. Ik heb mijn baan opgezegd en een succesvol bedrijf opgebouwd. Michael legt je uit wat succes is en hoe je het behaalt.”

MICHAEL PILARCZYK

Mindset Coach van Business tot Boeddha

Ik ben Michael. Oprichter van Mastermind Academy. Als inspirator, schrijver en spreker op het gebied van bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling, mindset, zingeving, innerlijke rust en zakelijk succes, begeleid ik mensen om de beste versie van zichzelf te worden en het maximale uit dit leven te halen.

VEELGESTELDE VRAGEN

Hieronder staan antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Mail je vraag naar: academy@michaelpilarczyk.com. Diederik van ons team zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Wat is er bij de prijs inbegrepen?

Je krijgt na aankoop toegang voor dit tweedaagse live event. Daarnaast ontvang je een werkboek, ga je diverse oefeningen doen en onze bijzondere meditaties ervaren. Overnachting, ontbijt en lunch zijn niet inbegrepen. Met muntjes is het mogelijk om op locatie naar hartewens te eten en drinken. Het diner wordt je aangeboden door Mastermind Academy.

Krijg ik tijdens dit live event 1-op-1 coaching?

Tijdens het event kun je jouw vragen aan Michael stellen in de zaal. Dus wees moedig, sta op en stel je vraag wanneer we hier tijd voor vrij maken. Michael zal dit zelf aangeven. Houd er rekening mee dat 1-op-1 coaching in privé setting helaas niet mogelijk is.

Waar en wanneer vindt dit event plaats?

Op 9 en 10 maart 2018 in Midden Nederland Hallen te Barneveld (Thorbeckelaan 123, naast de A30).

Hoe kan ik het beste naar dit event gaan?

Wij adviseren je om met de auto te komen. Maar openbaar vervoer is ook mogelijk: je kunt in dat geval het beste de trein pakken naar Barneveld centrum en vanaf hier een taxi bestellen (5 minuten rijden) of bus #5 (richting Harderwijk) naar bushalte Evenementenhal.

Ik kom met de auto. Waar kan ik parkeren?

Op het terrein van Midden Nederland Hallen zijn 1350 gratis parkeerplekken.

Verstandig om een overnachting te boeken?

Absoluut. Het is belangrijk dat je uitgerust op de 2e dag aankomt en niet gehaast bent. We raden je daarom aan om in de buurt een hotel, bed&breakfast of Airbnb te boeken. Suggesties: Hotel de Wormshoef (Lunteren), Van Der Valk Hotel (Leusden, Amersfoort A1, Veenendaal), Hotel ReeHorst (Ede-Wageningen), Parkhotel Hugo de Vries (Lunteren).

Wat is het verschil tussen het online- en live programma?

Het online programma Your Roadmap to Success & Happiness en het tweedaagse live-event Maximum Potential zijn een waardevolle aanvulling op elkaar. Je kunt ze echter los van elkaar volgen.

Het verschil is dat Maximum Potential twee dagen live met Michael zijn. Het is een energiek life-changing event waarbij je een krachtige positieve energie zult ervaren. Dit is niet te vergelijken met het volgen van het online programma.

Your Roadmap to Success & Happiness is een programma van 10 weken, met video- en audiolessen, Q&A’s bij elke les, plus werkboeken. Het online programma kun je thuis in je eigen tempo volgen.

Inhoudelijk is er deels een overlap. Alles waarover Michael spreekt gaat over mindset, bewustzijn en persoonlijk succes. Tijdens de twee live dagen is er interactie met deelnemers en Michael doet live geleide meditaties. Michael gaat ook meer de diepte in op bepaalde onderwerpen, vooral op het gebied van Persoonlijk Meesterschap. Hij gaat verder in op het psychologisch inzicht om je eigen denken beter te begrijpen.

Hij legt meer uit over energiefrequenties (Wet van de Aantrekkingskracht) waardoor je beter gaat begrijpen waarom sommige zaken in je leven wel of niet lukken, en hoe je hiermee kunt omgaan.

Het is niet noodzakelijk beide programma’s te volgen maar voor het meest effectieve resultaat adviseren wij wel om dit te doen. Als we een volgorde moeten aangeven adviseer ik wel om eerst online te volgen, maar nogmaals, zonder het online programma gevolgd te hebben, kun je deelnemen aan de tweedaagse live. En ook andersom.

Mijn vraag staat hier niet tussen. Wat nu?

Je kunt Diederik van ons dreamteam een mail sturen: diederik@michaelpilarczyk.com

MAXIMUM POTENTIAL

TWEE ONVERGETELIJKE DAGEN
9 en 10 MAART IN BARNEVELD