ONZE FILOSOFIE

Op school leren we kennis over cijfers en letters. We leren vooral ‘feitelijke kennis over algemene ontwikkeling’. Maar wat leer je over jezelf? Over wie je bent en hoe je denkt? Wat leer je over zelfontwikkeling? Over de kunst van leven, zakelijk succes, inzicht en bewustzijn wordt ons vrijwel niets geleerd. Om die reden hebben wij de Mastermind Academy opgericht. We willen de wereld liefdevoller en vreedzamer maken door mensen te helpen gelukkig en succesvol te worden in wat ze het liefste doen. Wat wij doen is je inzicht geven om de beste versie van jezelf te worden, zodat jij al je doelen kunt behalen en je dromen kunt waarmaken. Wij zijn ervan overtuigd dat we met elkaar kunnen werken aan meer bewustzijn en verdraagzaamheid en tegelijkertijd aan meer plezier, liefde, geluk en persoonlijk succes. Onze missie is om kennis, wijsheid en ervaringen te delen en jou te inspireren. Leef je mooiste leven is ons motto. Join our movement for a healthy wealthy happy world.

EEN MOOIERE WERELD BEGINT BIJ JEZELF

Een mooiere wereld begint bij onszelf. Door de beste versie jezelf te worden kun je namelijk jouw mooiste leven realiseren en andere mensen helpen. Hoe maak je een idee tot een meesterwerk? Hoe kun je veel geld verdienen, bewust leven en ook gelukkig zijn? Hoe maak je dromen waar? Het is een kwestie van jezelf opnieuw programmeren. Je hersenen en je geest zijn flexibel. Je kunt ze trainen. Word meester over je denkwijze, begrijp waar je gedachten vandaan komen en welke betekenis jij geeft aan die gedachten. Door je hersenen elke dag te trainen, kun je krachtige positieve neuro verbindingen laten groeien. Door dat veelvuldig te doen zullen die nieuwe neuro verbindingen je nieuwe gedrag en uiteindelijk je nieuwe positieve persoonlijkheid worden. Alles begint met een gedachte. En de betekenis die je geeft aan een gedachte, een gebeurtenis of een situatie is cruciaal voor je denkwijze. Die bepaalt je visie op de werkelijkheid, hoe je reageert en hoe je handelt. Met andere woorden: de betekenis die je ergens aan geeft bepaalt je dagelijks leven. Leer je gedachten te begrijpen en je bent meester over je mind. Alles is mindset.

METHODIEK VOOR PERSOONLIJK SUCCES

“Ik ontwikkelde een praktische methode waarmee het voor iedereen mogelijk is om grip te krijgen op je leven en al je doelstellingen te behalen, zowel privé, zakelijk als financieel. Deze wetenschap deel ik in al onze programma’s. Door mijn veelzijdige ervaring op het gebied van ondernemerschap, mindset (de kracht van gedachten) en persoonlijke ontwikkeling kan ik mensen op een unieke manier begeleiden.

Succes is het resultaat van de manier waarop je denkt. Het is het resultaat van verlangen, geloof, overtuiging en het toepassen van de juiste strategie. Neurowetenschappers tonen al jaren aan dat je jezelf kunt herprogrammeren. Als je belemmerende gewoontes en patronen weet te vervangen door nieuwe overtuigingen, zul je succesvoller zijn in de dingen die je doet en zul jij je leven meer en meer kunnen inrichten zoals jij dat wilt.

Mijn methode is gebaseerd op eeuwenoude wijsheid, gedragswetenschap, Napoleon Hills Think and Grow Rich en Quantum Leap Advantage. QLA is bedacht door de Amerikaanse high performance business coach, multimiljonair Dan Peña. Sinds 1999 mijn zakelijk mentor. Op het gebied van psychologie, spiritualiteit, bewustzijn en coaching word ik al vijfentwintig jaar opgeleid door parapsycholoog en levenscoach Egon Massink.” ~ Michael Pilarczyk.

WORD ONDERDEEL VAN IETS GROTERS

Wij geloven dat onderwijs een krachtig middel is dat we kunnen gebruiken om de wereld te veranderen en verbeteren. Onderwijs zorgt voor persoonlijke groei. Door deel te nemen aan onze programma’s help je niet alleen jezelf, maar help je ook de weeskinderen in Nepal.

Mastermind Academy schenkt elke maand een deel van de opbrengst aan Ombir Foundation van Mick Brocker. 

Mick heeft het zijn levensmissie gemaakt om voor weeskinderen in Nepal te zorgen. Met als allergrootste droom het bouwen van een nieuw (t)huis, om de kinderen een kans op een betere toekomst te geven.