ONZE FILOSOFIE

Op school leren we kennis over cijfers en letters, maar over de kunst van leven, zakelijk succes, inzicht en bewustzijn wordt ons vrijwel niets geleerd. Om die reden zijn wij gestart met mijn coachingprogramma’s voor persoonlijk en zakelijk succes. Wat wij doen is je inzicht geven om de beste versie van jezelf te worden, zodat je al je doelen en dromen kunt waarmaken.

HAAL HET MAXIMALE UIT JE LEVEN

Wij helpen graag positief ingestelde mensen en begeleiden je om het maximale uit het leven te halen. Een mooiere wereld begint bij onszelf. Door de beste versie jezelf te worden kun je namelijk jouw mooiste leven realiseren en andere mensen helpen. Hoe maak je een idee tot een meesterwerk? Hoe kun je veel geld verdienen, bewust leven en ook gelukkig zijn? Maak je dromen waar. Het is een kwestie van jezelf opnieuw programmeren voor jouw mooiste leven.

SUCCES IS GEEN TOEVAL

Succes is geen toeval, het is verlangen, overtuiging en het toepassen van de juiste strategie. Neurowetenschappers tonen al jaren aan dat je jezelf kunt herprogrammeren. Als je belemmerende gewoontes en patronen weet te vervangen door nieuwe overtuigingen, zul je succesvoller zijn in de dingen die je doet en zul jij je leven meer en meer kunnen inrichten zoals jij dat wilt.

METHODIEK VOOR PERSOONLIJK SUCCES

Wij ontwikkelde een praktische methode waarmee het voor iedereen mogelijk is om grip te krijgen op je leven en al je doelstellingen te behalen, zowel privé, zakelijk als financieel. Deze wetenschap deel ik in elke masterclass. Door Michaels veelzijdige ervaring op het gebied van ondernemerschap, mindfulness en persoonlijke ontwikkeling kan hij mensen op een unieke manier begeleiden.

PERSONAL PERFORMANCE COACH

Michaels methode is gebaseerd op eeuwenoude wijsheid, gedragswetenschap, Napoleon Hills Think and Grow Rich en QLA. QLA is bedacht door multimiljonair Dan Peña, sinds 1999 zijn zakelijk mentor.

Op het gebied van psychologie, spiritualiteit en coaching word hij al twintig jaar opgeleid door parapsycholoog en levenscoach Egon Massink.

Als personal performance teacher begeleid hij mensen en geeft hij advies om de kwaliteit van leven naar een optimaal niveau te brengen.

Onze missie is om kennis, wijsheid en ervaringen te delen en jou te inspireren tot een succesvol en gelukkig leven. Join our movement for a healthy wealthy happy world.

WORD ONDERDEEL VAN IETS GROTERS

Wij geloven dat onderwijs een krachtig middel is dat we kunnen gebruiken om de wereld te veranderen. Onderwijs zorgt voor persoonlijke groei. Door deel te nemen aan onze programma’s help je niet alleen jezelf, maar help je ook de weeskinderen in Nepal.

Een deel van jouw investering gaat naar de Ombir Foundation van Mick Brocker. 

Mick heeft het zijn levensmissie gemaakt om voor weeskinderen in Nepal te zorgen. Met als allergrootste droom het bouwen van een nieuw (t)huis, om de kinderen een kans op een betere toekomst te geven.

MASTERMIND ACADEMY B.V

Talamanca Bay, Ibiza, Spain

VOLG MIJ OP SOCIAL

SITEMAP

VOORWAARDEN

AFFILIATES

WEB-PEPPER

SPREEK AANVRAAG

MEDIA VERZOEKEN 

KLANTENSERVICE

Ons team staat voor je klaar van maandag tot vrijdag van 09.00 – 18.00 uur