michael pilarczyk

Personal Performance Teacher. Spreker. Schrijver.

Michael Pilarczyk is personal performance teacher, schrijver en spreker op het gebied van zelfontwikkeling, spirituele groei en zakelijk succes. Als expert in het herprogrammeren van mindset heeft hij veel mensen begeleid om meer plezier, rust, succes en geluk te ervaren in hun leven. Michael weet belemmerende denkpatronen te doorbreken en ruimte te maken voor nieuwe inzichten. Hij verdiept zich al jaren in bewustzijn, psychologie en de kracht van gedachten; mindset. Als dj was hij betrokken bij de start van Radio 538. Hij presenteerde programma’s voor TMF en RTL. Pilarczyk richtte meerdere bedrijven op. Hij verkocht zijn mediagroep en nam een sabbatical van 40 maanden op zijn zeiljacht. In die periode schreef hij de roman Dansen in de Hemel. Michaels missie is om zijn opgedane kennis en wijsheid te delen met als doel jou inzicht en inspiratie te geven, zodat jij bewust, gezond en succesvol je mooiste leven kunt leven. Zijn levensmotto is: What you imagine you become.

INTERVIEWS + VIDEO’S

Een bijzondere reis

‘Na de verkoop van mijn Pilarczyk Media Groep (2007) maakte ik mijn levensdroom waar. Ik nam een sabbatical voor onbepaalde tijd en zeilde veertig maanden met mijn boot over de Middellandse Zee om te genieten van het leven. Het werd een reis op zoek naar rust, inzicht en bewustzijn. Ik noem het mijn reis naar het nietsdoen. Dit verhaal heb ik beschreven in mijn nieuwe boek Master Your Mindset.’

BOEKEN

Dansen in de hemel is een geromantiseerd verhaal over twee mensen die worstelen met liefde en dood. Het gaat over het najagen van dromen, omgaan met tegenslagen en emoties, kortom: een levensverhaal. Ik schreef dit boek grotendeels aan boord van mijn boot (2011-2014) Met 65.000 verkochte exemplaren werd het een bestseller. Think and Grow Rich (1937) is het boek dat zeer belangrijk is geweest voor het verloop van mijn leven. In 2016 hebben we met onze uitgeverij Invictus Publishing de rechten bemachtigd en heb ik een nieuwe moderne Nederlandse vertaling en bewerking gemaakt van deze klassieker der klassiekers over persoonlijke ontwikkeling en de kracht van gedachten. In Master Your Mindset beschrijf ik mijn filosofie en strategie voor een succesvol en gelukkig persoonlijk, zakelijk en spiritueel leven. Verander je denkwijze en je bestaan zal veranderen, want je gelooft in je eigen verhaal. En dat verhaal bepaalt je gedrag en de resultaten die je behaalt. Succes is geen toeval. Ontdek je mogelijkheden, maak je dromen waar en haal het beste uit jezelf.
Leef je mooiste leven!’

DOE MEE MET DE GRATIS CURSUS DESIGN YOUR OWN LIFE

MASTERMIND ACADEMY B.V

Talamanca Bay, Ibiza, Spain

VOLG MIJ OP SOCIAL

SITEMAP

VOORWAARDEN

AFFILIATES

WEB-PEPPER

SPREEK AANVRAAG

MEDIA VERZOEKEN 

KLANTENSERVICE

Ons team staat voor je klaar van maandag tot vrijdag van 09.00 – 18.00 uur