PERSOONLIJK MEESTERSCHAP

1 SEPTEMBER – VEENENDAAL

PERSOONLIJK MEESTERSCHAP

Persoonlijk Meesterschap bepaalt in je leven wat je zult bereiken, op elk gebied: zakelijk, spiritueel, in je relaties, sociaal en financieel. Persoonlijk Meesterschap wordt bepaald door je energieniveau, je mindset en de kwaliteit van je communicatie.

Ik stel je vooral vragen om je bewust te maken waarom je doet wat je doet en waarom je denkt zoals je denkt. Ontdek wie je werkelijk bent. Word de beste versie van jezelf en Leef Je Mooiste Leven!

Z

Maak kennis met Michael Pilarczyk

Z

Een middag over Persoonlijk Succes

Z

Energieniveau + Communicatie + Mindset

Z

Datum: 1 september 13.30 - 17.15 uur

Z

Locatie: De Basiliek in Veenendaal

Positieve Levenshouding

Ik hoor mensen geregeld zeggen: “Ik blijf positief denken en ik hoop.” Positief denken en hopen is niet voldoende. Je levenshouding moet positief zijn. Positief denken is hopen dat iets vanzelf goed komt, positief Zijn is actie nemen en zorgen dat het goed komt.

“Welke invloed hebben je gedachten op je dagelijks leven en laat jij je afleiden door angst en twijfel? Heb je voldoende energie? Hoe ga je om met andere mensen en situaties? Sta je in je eigen kracht? Wat zijn de dromen die je wilt waarmaken?”

De beste versie van jezelf

Om de beste versie van jezelf te worden, dien je eerst te weten waar je nu staat. Vanuit dat begin kun je aan jezelf werken. Een grandioos en gelukkig leven is het resultaat van volhardende toewijding, waarbij je permanent werkt aan de verbetering van de acht elementen van jouw leven.

“Deze acht elementen noem ik de piramide van levenskunst. Tijdens deze workshop maak je de balans op van je leven op dit moment en zul je direct ontdekken welke gebieden je dient te verbeteren.”

Hoog Energieniveau

Negativiteit en stress kost energie. Geestelijke moeheid is de belangrijkste oorzaak van een laag energieniveau. Een laag energieniveau leidt vaak tot emotionele schommelingen, angst en twijfel. Hoe hoger je energieniveau, des te efficiënter functioneren je lichaam en geest.

“Welk doel je ook stelt en hoe mooi je plannen ook zijn, het wordt nooit iets als je jezelf niet ontwikkelt en als je niet volledig in je eigen kracht staat. Jezelf gelukkig en voldaan voelen is het resultaat van persoonlijke ontwikkeling.”

leef vanuit je kracht

Na de workshop Persoonlijk Meesterschap zul je een helder beeld hebben van welke dingen jij in je leven wilt veranderen én ik geef je praktische tips hoe je direct hier actie op kunt ondernemen.

“Leef vanuit je kracht. Leef je mooiste leven!”

PERSOONLIJK MEESTERSCHAP

1 ticket
59
 • PERSOONLIJK MEESTERSCHAP
 • DATUM: 1 SEPTEMBER 2018
 • TIJD: 13.30 – 17.15 
 • LOCATIE: BASILIEK, VEENENDAAL
 • TOEGANG VOOR 1 PERSOON
BESTEL NU

PERSOONLIJK MEESTERSCHAP

2 ticketS
99
 • PERSOONLIJK MEESTERSCHAP
 • DATUM: 1 SEPTEMBER 2018
 • TIJD: 13.30 – 17.15 
 • LOCATIE: BASILIEK, VEENENDAAL
 • TOEGANG VOOR 2 PERSONEN
BESTEL NU

PERSOONLIJK MEESTERSCHAP

3 tickets
148,50
 • PERSOONLIJK MEESTERSCHAP
 • DATUM: 1 SEPTEMBER 2018
 • TIJD: 13.30 – 17.15 
 • LOCATIE: BASILIEK, VEENENDAAL
 • TOEGANG VOOR 3 PERSONEN
BESTEL NU

ERVARINGEN

MICHAEL PILARCZYK

Van Business tot Boeddha

Ik ben Michael, mindset coach. Oprichter van Mastermind Academy. Als inspirator, schrijver en spreker op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, spirituele groei en zakelijk succes, begeleid ik mensen om het maximale uit dit leven te halen. Ik help mensen om hun belemmerende denkpatronen te doorbreken en bied nieuwe inzichten waarmee doelgericht resultaten behaald worden en dromen werkelijkheid kunnen worden. Ik maakte mijn dromen ook waar. Ik was dj bij Radio 538 en na de verkoop van mijn mediagroep nam ik een sabbatical van veertig maanden op mijn zeiljacht. Ik schreef de bestseller Dansen in de Hemel (75.000 verkocht) en ik woon op een eiland in de zon. Kortom, ik leef mijn mooiste leven! Die missie wil ik wereldwijd delen met miljoenen mensen, zodat jij ook bewust, gezond en succesvol je mooiste leven kunt leven.

MP-Featured-Logos-Quotes-BG_03

“Jong, rijk, succesvol en 100% selfmade.”

“In het leven van Michael Pilarczyk lijkt alles mogelijk.”

“Een expert op het gebied van succes en geluk. Wat hij doet is life-changing.”

“Creativiteit, lef en moed zijn veel meer waard dan geld.”

“Een duidelijke boodschap over geluk, liefde, bewustzijn en het waarmaken van dromen.”

“Over deadlines, grenzeloosheid en
nieuwe kansen.”

VEELGESTELDE VRAGEN

Waar en wanneer is het event?
Het event vindt plaats op zaterdag 1 september 2018 in de Basiliek te Veenendaal. De locatie is goed te bereiken met openbaar vervoer en er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig.

Hoelang duurt dit event?
De workshop begint om 13.30 en duurt tot 17.15 uur. Na afloop is er nog een borrel. Let op: ontvangst is 12.45!

Voor wie is deze middag geschikt?
Voor iedereen die alles uit zijn of haar leven wilt halen!

Wat moet ik meenemen?
Het is handig om een pen en een notitieboek mee te nemen (of deze op locatie kopen). Zorg daarnaast dat je je ticket uitgeprint of op je mobiel bij je hebt en kom met een positieve, open-mind naar het event.

Mijn vraag staat hier niet tussen, wat nu?
Stuur ons je vraag: academy@michaelpilarczyk.com