SUCCESVERHALEN

Meer dan 50.000 mensen volgden een van onze programma’s.

Wanneer ga jij je mooiste leven leven?

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

Wat heeft de masterclass voor deelnemers betekend? Klik op de foto en lees de ervaring van deelnemers. Ben jij het volgende succesverhaal?

FACEBOOK REVIEWS

De Mastermind Community groeit elke dag!
Het beste wat je kunt doen voor de wereld is
het beste maken van jezelf. Doe jij ook mee?

REVIEWS2

REVIEWS2

REVIEWS MASTER YOUR MINDSET

Wiggert Meerman

Ondernemer (www.nootrofit.com en www.eindbazen.nl)

“Na de masterclass grootste plannen gemaakt. Ben direct aan de slag gegaan met uittekenen van mijn roadmap to success en de doelen hoger leggen. Dat is mijn grootste les geweest. Positieve energie. Binnen een jaar van zero naar twee succesvolle bedrijven!”

Hanneke Setz

Setz Fine Art (www.hannekesetz.nl)

“De energie en rust tegelijk die Michael brengt maakt je klaarwakker om alles helder te zien. Zijn masterclass heeft voorgoed iets veranderd. Trots dat hij meewandelt op mijn pad.”

Bouke te Pas

Directeur Peppermint Media (www.peppermintmedia.nl)

“Michael heeft me in een paar dagen tijd dingen laten inzien die mijn leven hebben veranderd. Zowel op persoonlijk als zakelijk gebied ben ik eerlijker, overtuigender en energieker. Mocht je twijfelen om Michael in te schakelen: gooi je vooroordelen overboord en doe het! Het zal jou positief veranderen.”

Nicky Groener

Personal coach

“Wat een energie! Wat een humor. Wat een zelfspot, maar vooral ook wat een wijsheid en kennis! Ik ben met veel meer naar huis vertrokken dan waar ik van tevoren op had gehoopt. Heel veel respect.”

Natasja Bijl

Journalist en schrijver (www.natasjabijl.nl)

“Ik was altijd maar bezig met de vraag: ja, maar hoe dan? Maar als je durft te kiezen en een doel voor ogen hebt, komt die weg vanzelf, daarvan heeft hij mij overtuigd.”

Vincent Linssen

Wereldreiziger en blogger (wwww.savingonlife.com)

“Voor ik aan de Masterclass begon was m’n leven eigenlijk al best wel op de rails – maar ik voelde dat ik iets moest veranderen. Sinds de cursus maak ik beslissingen in een split-second en ik kijk niet meer terug. Ik ben met rust en zekerheid na de masterclass daarom begonnen aan mijn 1e wereldreis.”

Tjalling Dijkstra

Oprichter en eigenaar horecalife

“Michael weet in zijn masterclasses de ultieme balans te vinden tussen het spirituele en ondernemerschap. Op deze manier zorgt hij dat je helemaal opgeladen en vol enthousiasme je passie blijft volgen, maar wel op een manier dat je een plezierig mens blijft voor je omgeving.”

Lonneke Meijer

Director at partners in human capital

“Inspirerend, verhelderend en concreet : ‘Let’ s make the impossible possible’. Michael is een begenadigd verteller en hij schroomt niet anekdotes uit eigen praktijk en ervaring te delen, wat maakt dat je je kunt identificeren met waar het uiteindelijk om gaat: Your Roadmap to Success.”

Franklin Leers

Schrijver van De jongen die suikerziekte genas (www.genezenonline.nl)

“Michael geeft een aanzet om beperkende overtuigingen te vervangen. Alles is mogelijk, alleen je eigen gedachten bepalen de grens van deze mogelijkheden!”

Kim de Boer

Zangeres en muzikant (www.kimdeboermusic.nl)

“Wat een bijzondere inspirerende masterclass. Veel nieuwe inzichten verkregen en vooral concreter en helderder beeld gekregen van wat ik wil en hoe dit te bereiken. En ook nog hele leuke nieuwe mensen ontmoet!”

MP-Featured-Logos-Quotes-BG_03