YOUR ROADMAP
BUSINESS EDITION 2018

200 ONDERNEMERS | BOOST YOUR BUSINESS

BUSINESS EDITION

Voor ondernemers is er een business edition van het online programma Your Roadmap to Success & Happiness. Naast 8 audio- en videolessen met werkboeken doe je mee aan drie live workshops. Drie dagen komen we met de businessclub bij elkaar in de Landgoederij in Bunnik. Je wordt lid van de besloten Facebookgroep Mastermind Businessclub en met deze groep doen we ook extra Q&A chats waarin je vragen aan mij kunt stellen.

ONDERNEMENDE PLANNEN?

Wil je meer zakelijk of persoonlijk succes? Je bedrijf laten groeien, je omzet verhogen? Of ben je als ondernemer toch ook op zoek naar meer zingeving en geluk? Meer tijd voor jezelf? Wat je ook gaat doen, er is altijd een next level. Wat is jouw next level? Wat wil jij waarmaken?

SELECTIEPROCEDURE DEELNAME

Er kunnen maximaal 200 ondernemers deelnemen. Acceptatie alleen op basis van een korte motivatie, een bewijs dat je een actieve onderneming hebt of als zelfstandig ondernemer actief bent, omzet van minimaal 100K euro over de laatste 12 maanden en we zien graag je LinkedIn profiel. Wij maken een selectie wie wordt toegelaten om ervoor te zorgen dat we een groep samenstellen die een meerwaarde is voor alle deelnemers.

“A mentee for almost 20 years, Michael is a product of the QLA methodology and was a great success in media and entertainment.
I am happy to see he has taken what he has learned and is now helping other people achieve their dreams as I have done in my many years of QLA mentoring and coaching.”

— Dan S. Peña, The 50 Billion Dollar Man

High Performance Business Coach

3 WORKSHOPDAGEN

De 3 workshopdagen vinden plaats in de Landgoederij in Bunnik op op nader te bepalen dagen, van 10.00 uur tot 17.00 uur met aansluitend een netwerkborrel. Tijdens de workshopdag is er een business masterclass + Q&A, er is een gastspreker over ondernemerschap en/of finance en er is tijd om zaken met elkaar te bespreken tijdens de lunch en de borrel.

HET PROGRAMMA

DAG 1 – nog niet bekend – FUNDAMENTALS – Hoe sta je ervoor?

Hoe sta je ervoor? We kijken naar je huidige situatie en waar je naartoe wilt. Waar loop je tegenaan en wat houdt je tegen? De basis voor exponentiële groei. Wat kun je doen om je omzet te verdubbelen? En ben je als ondernemer mentaal en fysiek fit genoeg voor super succes?

DAG 2 – nog niet bekend – MARKETING & SALES – Hoe verkoop je jezelf?

Hoe verkoop je jezelf? Hoe maak je jezelf zichtbaar? Flexibiliteit, inzicht, kennis en tal van andere zaken zijn essentieel voor snelle groei en succes. Deze dag behandelen we de geheimen voor succesvolle marketing en unieke branding. Wat is jouw toegevoegde waarde en hoe maak je dat wereldkundig?

DAG 3 – nog niet bekend – GROWTH & EXIT – Tel uit je winst!

Tel uit je winst! Een bedrijf beginnen en managen is leuk, maar dan. Wil je op een dag je onderneming verkopen, dan is het van belang om daar al vroeg een strategie voor te bedenken. Alle ins en outs hoe je een bedrijf verkoopt worden deze dag behandeld om je klaar te stomen voor een succesvolle exit-strategie.

DE GASTSPREKERS

Experts geven presentaties over business, marketing en finance.

Alco van de Bree

Accountant, Business Valuator, ondernemer en investeerder

Alco is eigenaar van Elysee Accountants & Corporate Finance. Hij is een expert op financieel gebied. In de afgelopen 15 jaar heeft hij een groot aantal succesvolle nationale en internationale fusies en overnames begeleid met transactiewaardes oplopend tot 100 miljoen euro. Ook bij de verkoop van mijn bedrijven Pilarczyk Media Groep en Routiers Nederland was Alco verantwoordelijk voor de transactie.

Marjolein Bongers

Eigenaar marketing bureau House of Social Media

Marjolein wordt gezien als één van de meest toonaangevende social media en marketing adviseurs in Nederland. Met haar bedrijf House of Social Media heeft ze inmiddels meer dan 200 bedrijven, gemeentes en instellingen geholpen met het succesvol inzetten van social media marketing.

DE BESTE INVESTERING
DIE JE KUNT DOEN IS IN JEZELF

Wat houdt je tegen om te doen wat je werkelijk wilt? Welke gedachten of emoties blokkeren je? Hoe creëer je balans in je leven? Wil je meer geld verdienen? Hoe ontdek je wat je écht wilt? Hoe stel je dat strategische plan op wat je nodig hebt voor persoonlijk en zakelijk succes? Dit leer ik je in Your Roadmap to Succes & Happiness. Het is aangetoond dat deze investering in jezelf je toekomst significant kan verbeteren.

YOUR ROADMAP
BUSINESS EDITION 2018

120 ONDERNEMERS | 12 MAANDEN | 1 DOEL

ONLINE MASTERCLASS FOR SUCCESS IN LIFE & BUSINESS
900 euro ex. btw.
 • ✔ 3 Live Workshopdagen

 • ✔ Besloten Businessclub live Q & A webinars

 • ✔ Toegang tot de Facebookgroep Mastermind Businessclub

 • ✔ 10 Weken online masterclass Your Roadmap

 • ✔ 12 Maanden toegang tot het volledige online programma

 • ✔ 10 Videolessen

 • ✔ 10 Audiolessen

 • ✔ Download alle audiobestanden!

 • ✔ Bij elke les een uitgebreid lees- en werkboek

 • ✔ Extra: Business werkboek

 • ✔ Extra: Notitieboekje Leef Je Mooiste Leven

 • ✔ Bonus: Think and Grow Rich online masterclass + luisterboek

 • ✔ Maximaal 120 deelnemers. 68 Geselecteerd. Meld je nu aan!

VUL HIER JE MOTIVATIE IN

HEB JE NOG VRAGEN? 

Indien je vragen hebt bekijk dan de FAQ of stuur ons een mail.

TOP-10 RESULTATEN DEELNEMERS

Je denkt misschien: Is dit wel iets voor mij? Werkt het wel echt? Jazeker! Het werkt gegarandeerd, als jij eraan werkt. Succes is geen toeval, maar je zult het zelf moeten doen. Dit programma biedt je alles wat je nodig hebt. De resultaten van meer dan 3.000 deelnemers zijn het bewijs. Dit zijn de meest voorkomende reacties en resultaten. Zit er iets bij voor jou?

Z

Ik werk nu met veel meer focus aan mijn doelen

Z

Mijn persoonlijke kracht is enorm toegenomen

Z

Mijn zelfvertrouwen heeft een boost gekregen

Z

Ik heb een beter inzicht gekregen in mezelf

Z

Mijn energieniveau is tien keer krachtiger

Z

Ik werk veel effectiever en doelgericht

Z

Ik heb beter leren communiceren

Z

Ik heb leren visualiseren en het werkt

Z

Mijn omzet is meer dan verdubbeld

Z

Ik leef nu meer mijn mooiste leven

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

Veel deelnemers hebben hun inkomsten verveelvoudigd. Sommigen startten een bedrijf of wisten met succes een carriéreswitch te maken. Anderen besloten te gaan reizen, een punt te zetten achter een relatie of gezonder te gaan leven. En iedereen ervaart meer geluk, minder stress en meer plezier! Wil je weten hoe jouw leven na deze 10 weken kan veranderen? Bekijk de video’s en lees de verhalen van onze deelnemers.

Hugo Bakker

Online marketeer en auteur (hugobakker.com)

“In juli ben ik met de Roadmap gestart omdat ik een aantal knopen wilde doorhakken, zowel privé als zakelijk. Michael heeft me geholpen met mijn doelen. Mijn positionering is nu helemaal helder en daar zal ik in 2017 veel profijt van hebben. Ik heb nu al meer mensen bereikt (succesvol boek gepubliceerd) en mijn winst heb ik verdubbeld. De live masterclass vond ik indrukwekkend goed!”

Marc de Groot

Eigenaar online consultancy bureau (dgoc.nl)

“Michael heeft me laten zien dat ik alle ingrediënten voor succes al in huis had, ik hoefde ze alleen nog maar op de juiste volgorde te zetten. Als coach kwam hij op het juiste moment in mijn leven. Michael is recht voor zijn raap, draait er niet omheen en door zijn confronterende spiegel nam ik veel sneller de juiste beslissingen. En mijn omzet is binnen een jaar verdubbeld.”

Carolien van de Kamp

Ondernemer en business coach (carolienvandekamp.nl)

“Na het volgen van zijn online cursus en de masterclass heb ik mijn baan opgezegd en nu een succesvol bedrijf opgebouwd. Ik verdien niet alleen veel meer. Ik heb ook meer vrijheid, waardoor ik meer tijd kan besteden met mijn man en kinderen. Michael legt je uit wat succes is en hoe je het behaalt.”

Wiggert Meerman

Eigenaar Nootrofit en Eindbazen podcast (nootrofit.nl)

“De masterclass van Michael was een ommekeer in het dieptepunt van mijn leven. Ik had destijds de doelstelling om €10.000 euro te verdienen na tien maanden op kantoor te hebben geslapen door financiële problemen. Inmiddels heb ik mijn eerste bedrijf verkocht, run een succesvol tweede bedrijf en ben ik eigenaar van één van de best beluisterde podcasts van Nederland.”

 

BEKIJK EEN PREVIEW VAN DE VIDEO’S

WAT MAAKT DIT PROGRAMMA UNIEK?

Ik vertel je uit eigen ervaring. 25 jaar succesvol ondernemer. Mijn leraren waren een multimiljonair, een monnik en een paranormale levenscoach. Mijn strategie voor succes en geluk is keer op keer bewezen. Zowel door mijzelf als door vele anderen. Dit programma is de sleutel tot jouw next level! Ongeacht je huidige situatie, omstandigheden, leeftijd en ervaring.

Z

Je wilt meer Focus Houden

Z

Je wilt meer Zakelijk Succes

Z

Je wilt meer Geld Verdienen

Z

Je wilt de Beste Versie van Jezelf Worden

Z

Je wilt meer Rust en Balans in je Leven

Z

Je wilt je Doelen nu écht Waarmaken!

DIT IS HET PROGRAMMA

video- en audiolessen, uitgebreide werkboeken en live Q & A webinars

WEEK 1: DESIGN YOUR OWN LIFE

 • inleiding: design your own life
 • wat wil je echt: doelen stellen
 • de reis van je leven
 • praktische psychologie: zelfonderzoek
 • de evenredigheid van succes en mislukking
 • keuzes bepalen de koers van je leven
 • mission statement

WEEK 2: MASTER YOUR MINDSET 1

 • master your mindset deel 1
 • hoe werkt onze mind?
 • de hersenen en het onderbewustzijn
 • de kracht van verbeelding
 • de emotionele rollercoaster
 • het gevaar van angst
 • 3 belangrijke levensvragen

WEEK 3: PERSOONLIJK MEESTERSCHAP

 • persoonlijk meesterschap: maximum potential
 • mentale en fysieke fitness: energieniveau
 • de kwaliteit van je communicatie
 • ontdek jouw primaire vragen
 • jouw succesfactor: waarden en overtuigingen
 • mindfulness, ademhaling en meditatie
 • zaaien en oogsten

WEEK 4: MASTER YOUR MINDSET 2

 • master your mindset deel 2
 • neuro associatieve conditionering
 • verander je verhaal, verbeter je leven
 • vergroot je comfortzone
 • doorbreek belemmerende blokkades
 • programmeer positieve overtuigingen
 • succesvol ondernemen

WEEK 5: BREAK-WEEK + LIVE Q&A WEBINARS

 • live Q&A webinars
 • stel je vragen aan michael

WEEK 6: DE SUCCESFORMULE DEEL 1

 • de 12-stappen strategie voor succes 1 t/m 6
 • 12 oorzaken van mislukking

WEEK 7: DE SUCCESFORMULE DEEL 2

 • de 12-stappen strategie voor succes 7 t/m 12
 • gouden regels voor succes & geluk

WEEK 8: WHAT YOU IMAGINE YOU BECOME

  • what you imagine you become
  • de kracht van gedachten
  • de wet van creatie (aantrekkingskracht)
  • her-programmeer jezelf voor succes
  • van visualisatie naar realisatie

WEEK 9: YOUR ROADMAP

   • jouw roadmap to success & happiness
   • highlights & samenvatting

WEEK 10: Q&A WEBINAR + AFSLUITING PROGRAMMA

   • live Q&A webinar
   • stel je vragen aan michael

michael pilarczyk

Mindset Coach: Van Business tot Boeddha

Ik ben Michael. Oprichter van Mastermind Academy. Als inspirator, schrijver en spreker op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, bewustzijn, zingeving en zakelijk succes, begeleid ik mensen om de beste versie van zichzelf te worden en het maximale uit dit leven te halen. Voorheen was ik dj bij Radio 538, ik richtte mediabedrijven op, deed meerdere overnames en verkocht mijn mediagroep in 2007. Ook was ik boardmember bij Qlikworld.com en CEO van Les Routiers Nederland. Zakelijk ben ik opgeleid door de Amerikaanse business coach Dan Peña (QLA). Ik zeilde jaren rond op mijn zeiljacht. Ik schreef de bestsellers Dansen in de Hemel (75.000 ex.), een moderne bewerking van Think and Grow Rich en Master Your Mindset. Ik woon op een eiland in de zon en leef mijn mooiste leven! Die missie wil ik wereldwijd delen met 100 miljoen mensen, zodat jij ook bewust, gezond en succesvol je mooiste leven kunt leven. Namasté.

MP-Featured-Logos-Quotes-BG_03

“Jong, rijk, succesvol en 100% selfmade.”

“In het leven van Michael Pilarczyk lijkt alles mogelijk.”

“Een expert op het gebied van succes en geluk. Wat hij doet is life-changing.”

“Creativiteit, lef en moed zijn veel meer waard dan geld.”

“Een duidelijke boodschap over geluk, liefde, bewustzijn en het waarmaken van dromen.”

“Over deadlines, grenzeloosheid en
nieuwe kansen.”

VERGROOT JE NETWERK

Als deelnemer krijg je toegang tot de exclusieve Facebookgroep Mastermind Businessclub. Goed voor je netwerk en leuk om je zaken met elkaar te bespreken.

JOIN THE MOVEMENT FOR A HEALTHY WEALTHY HAPPY WORLD

VEELGESTELDE VRAGEN

Hieronder staan antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Mail je vraag naar: academy@michaelpilarczyk.com. Diederik of Evelien van ons team zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Q: Wanneer start en eindigt het programma?

Het online programma bestaat uit 8 lessen en duurt 10 weken, met een break-week in het midden. Je hebt 12 maanden toegang tot het gehele online programma, dus wanneer je de video’s bekijkt en de lessen volgt is aan jou. De drie live workshopdagen vinden plaats in Bunnik (data zie deze pagina).

Q: Ik heb nog geen idee wat ik wil gaan doen, help jij daar ook bij?

Ja, ik wil dat iedereen tot een goed idee en duidelijke doelstellingen komt. Daarom bestaan de eerste 4 weken uit zelfonderzoek en veel vragen. Ook de geleide meditaties zorgen vaak voor verrassende inzichten. Uit ervaring met vorige deelnemers weet ik dat dit programma vrijwel altijd zorgt voor enorm veel helderheid en duidelijkheid bij het bepalen van je doelen.

Q: Wat heb ik nodig om de video’s en audio’s te bekijken en te luisteren?

De video’s kun je streamen en bekijken. Je hebt dus een internetverbinding nodig. De audiolessen en de werkboeken kun je downloaden. Ook kun je de audiofiles van de video’s als mp3 downloaden.

Q: Hoeveel tijd heb ik per week nodig voor deze cursus?

Reken op ongeveer 2-4 uur per week. Iets minder of meer kan, dat is aan jou. Ons advies is om elke week tijd in je agenda te reserveren om de video’s te bekijken en de opdrachtten te maken. De cursus is 12 maanden online beschikbaar, dus je hebt voldoende tijd om de gehele masterclass in je eigen tempo te volgen.

Q: Mijn werkgever wil deze cursus betalen. Kan dat?

Ja, dat gebeurt regelmatig. Je kunt je zelf aanmelden en de factuur declareren of vul bij je aanmelding de gegevens van je werkgever in. Dan komt de factuur automatisch op naam van je werkgever te staan.

Q: Is deze cursus fiscaal aftrekbaar?

Ja. Voor ondernemers geldt dat de investering in dit programma betrekking heeft op zakelijk gemaakte kosten en natuurlijk kan de btw worden verrekend. Heb je geen eigen onderneming, dan zijn in de meeste gevallen de kosten aftrekbaar van je belastbaar inkomen. Dat betekent dat je een deel van je investering kunt terugkrijgen van de belastingdienst. Je moet daarvoor wel aan een aantal voorwaarden voldoen:
– Je bent belastingplichtig in Nederland;
– Je doelstelling is deze cursus te gebruiken om je zakelijk te ontwikkelen;
– Je wilt je kennis vergroten om te gebruiken in je werk;
– Je doel is door deze cursus meer inkomen te gaan verdienen.

Bij de aangifte voor je inkomstenbelasting dien je deze onderbouwing kenbaar te maken. De uiteindelijke goedkeuring ligt bij de belastingdienst. Maar wanneer je voldoet aan bovenstaande voorwaarden wordt de fiscale aftrek meestal geaccepteerd.

Q: Kan ik in termijnen betalen?

Nee. De business edition van Your Roadmap to Success & Happiness kan je niet in termijnen betalen.

GEFELICITEERD! JE GAAT MEEDOEN