YOUR ROADMAP
TO SUCCESS & HAPPINESS

10 WEKEN ONLINE COACHINGPROGRAMMA

MAAK VAN 2018 EEN TOPJAAR

Wat zijn je plannen voor 2018? Wat zou je willen doen om je leven nog leuker te maken? En hoe ga je jouw doelen en je dromen realiseren? Daar kan ik je bij helpen! Denk jij dat er meer in je zit? Wil je meer in je eigen kracht gaan staan. Gezonder leven. Meer focus. Meer persoonlijk succes? Doe dan mee. Je gaat er gegarandeerd een positief resultaat mee behalen

Z

10 Weken video- en audiolessen

Z

Download alle werkboeken en audio's

Z

Meditaties met Michael

Z

Live Q&A-chats met Michael

Z

Volg de lessen wanneer jij wilt

Z

We doen dit programma maar één keer

Z

12 Maanden toegang tot het programma

Z

€349,- inclusief 21% b.t.w.

INSCHRIJVING GESLOTEN. RESERVEER VOOR 2019.

TOP-10 RESULTATEN DEELNEMERS

Je denkt misschien: Is dit wel iets voor mij? Werkt het wel echt? Jazeker! Het werkt gegarandeerd, als jij eraan werkt. Succes is geen toeval, maar je zult het zelf moeten doen. Dit programma biedt je alles wat je nodig hebt. De resultaten van meer dan 5.000 deelnemers zijn het bewijs. Dit zijn de meest voorkomende reacties en resultaten. Zit er iets bij voor jou?

Z

Ik werk met meer focus aan mijn doelen

Z

Ik sta veel meer in mijn eigen kracht

Z

Ik heb een beter inzicht gekregen in mezelf

Z

Mijn omzet is meer dan verdubbeld

Z

Mijn energieniveau is veel krachtiger

Z

Ik heb beter leren communiceren

Z

Ik werk veel effectiever en doelgericht

Z

Ik heb leren visualiseren en het werkt

Z

Ik heb nu veel meer zelfvertrouwen

Z

Ik heb meer rust en balans in mijn leven

LEEF JE MOOISTE LEVEN

Dat is mijn boodschap voor jou. Wat maakt je gelukkig? Wat wil je écht? Wat staat er op je wensenlijst? Hoe ziet jouw mooiste leven eruit? Ik laat je inzien hoe je belemmerende gedachten en blokkades omzet in innerlijke rust, zelfbewustzijn, plezier en persoonlijk succes. Duizenden deelnemers hebben het zelf ervaren. Wil jij ook de beste versie van jezelf worden en een succes maken van jezelf? Dan is dit hét programma voor jou!

JOIN THE MOVEMENT 

10 WEKEN ONLINE PROGRAMMA

your roadmap to succes & happiness
349
  • VIDEO’S, AUDIO’S EN WERKBOEKEN
  • TOEGANG BESLOTEN FACEBOOKGROEP
  • LIVE Q&A WEBINARS
  • LIVE Q&A CHATS
  • EXTRA MEDITATIES
  • INSCHRIJVING GESLOTEN.
  • RESERVEER VOOR 2019.
RESERVEER NU

 

BEKIJK EEN PREVIEW VAN DE VIDEO LESSEN

DIT ZIJN DE LESSEN

video- en audiolessen, uitgebreide werkboeken
en live Q & A chats & live webinars

DESIGN YOUR OWN LIFE

Deze eerste les gaat over levenskunst. Niet alleen leer je effectief doelen stellen, je gaat ook je eigen belemmeringen beter herkennen. Daarnaast leer je over het principe van de evenredigheid van succes en mislukking en hoe elke keuze de koers van je leven kan bepalen. Je gaat ook je eigen mission statement opschrijven.

MASTER YOUR MINDSET (I)

Leer meer over je mind, de hersenen en het onderbewustzijn zodat jij meester kunt zijn over je eigen wereld. We gaan daarnaast de kracht van verbeelding bespreken, het gevaar van angst erkennen en we sluiten af met drie belangrijke levensvragen.

PERSOONLIJK MEESTERSCHAP

Deze les gaat over je energieniveau, je communicatievaardigheid en je mindset. Ook mindfulness, ademhaling en meditatie spelen hierin een belangrijke rol. En je gaat belangrijke dingen ontdekken zoals: jouw primaire vragen, jouw succesfactor, je waarden en (belemmerende) overtuigingen. We sluiten af met de wet van zaaien en oogsten.

MASTER YOUR MINDSET (II)

Alles over neuro associatieve conditionering. Doorbreek blokkades, programmeer positieve overtuigingen en vergroot je comfortzone. Op die manier kun jij jouw verhaal veranderen en je leven significant verbeteren.

LIVE Q&A WEBINAR (I)

Het eerste live Q&A webinar waarin je vragen kunt stellen aan Michael. Het is een interactief webinar dat altijd zeer gewaardeerd wordt door alle deelnemers.

DE SUCCESFORMULE

Succes is geen toeval en je gaat ontdekken hoe jij succesvoller kunt worden. We behandelen de eerste 6 stappen van mijn 12-stappen strategie voor succes. Ook bespreken we de 12 oorzaken van mislukking en hoe je deze kunt voorkomen.

DE SUCCESFORMULE (II)

We bespreken de 6 laatste stappen van de 12-stappen strategie voor succes. Daarnaast leer je meer over de gouden regels voor succes en geluk in je leven.

WHAT YOU IMAGINE YOU BECOME

De kracht van gedachten, de wet van creatie (aantrekkingskracht) en jezelf her-programmeren voor succes zijn belangrijke thema’s in deze les. Ook deel ik mijn ervaringen met je rondom visualisatie en vervolgens realisatie van doelen en dromen.

YOUR ROADMAP

Teken jouw roadmap to success & happiness tijdens deze samenvattende les. We bespreken de highlights en zorgen ervoor dat je niets mist en alles uit dit online programma haalt.

LIVE Q&A WEBINAR (II)

Een afsluitend live Q&A webinar waarin je vragen kunt stellen. Wanneer je actief meedoet zul je merken dat er nog veel vragen naar boven komen waar je antwoord op wilt. Ik ga je helpen om krachtig het programma af te sluiten en de lessen toe te passen in je leven.

MASTERMIND COMBI-PAKKET

– COMBINEER LIVE MET ONLINE –

TWEE DAGEN LIVE
MAXIMUM POTENTIAL

We bieden je eenmalig de mogelijkheid om in combinatie met het online programma ook deel te nemen aan het tweedaagse event Maximum Potential. Vrijdag 9 en zaterdag 10 maart 2018 in Barneveld.

MAXIMUM POTENTIAL BUSINESS EDITION

Speciaal voor ondernemers is er op 15 en 16 juni 2018 Maximum Potential Business Edition. Deelname alleen op basis van motivatie. Lees meer op de Maximum Potential Business Edition pagina.

ENIGE MOGELIJKHEID TOT DEELNAME IN 2018!

HEB JE VRAGEN?

Heb je nog vragen? Klik dan eerst hieronder op de FAQ knop en kijk of jouw vraag erbij staat. Indien dit niet het geval is kun je ons een e-mail sturen. Evelyne van ons team helpt je vervolgens graag verder.

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

Veel deelnemers hebben hun inkomsten verveelvoudigd. Sommigen startten een bedrijf of wisten met succes een carriéreswitch te maken. Anderen besloten te gaan reizen, een punt te zetten achter een relatie of gezonder te gaan leven. En iedereen ervaart meer geluk, minder stress en meer plezier! Wil je weten hoe jouw leven na deze 10 weken kan veranderen? Bekijk de video’s en lees de verhalen van onze deelnemers.

Mathijs Vrieze

TV-kok bij RTL4 (www.alledagenvers.nl)

“Het is niet te geloven hoeveel prachtige inzichten, creatieve ideeën en mooie energie ik heb gekregen sinds ik met Michael in contact ben gekomen. Ik had een pittig jaar achter de rug, ik was opgebrand. Sindsdien ben ik dagelijks bezig met persoonlijke ontwikkeling en doelen stellen. Dat geeft met zoveel inzicht, rijkdom, rust en plezier.”

Petra van Os

Ondernemer en designer (B-Pure Sports)

“Jarenlang dobberde ik stuurloos op zee. Michael heeft me doen inzien dat ik pas echt gelukkig kan zijn als ikzelf de controle over mijn leven zou nemen. Mijn droom was een eigen sportkleding lijn. Nu na een jaar, breng ik mijn eigen exclusieve B.Pure Sports kledinglijn op de markt en omring ik mij met dezelfde soort mensen, als je een kampioen wilt worden, omring je dan met kampioenen. Intens dankbaar dat ik jullie heb ontmoet. ”

Carolien van de Kamp

Life & business coach (carolienvandekamp.nl)

“Na het volgen van zijn online cursus en de masterclass heb ik mijn baan opgezegd en nu een succesvol bedrijf opgebouwd. Ik verdien niet alleen veel meer. Ik heb ook meer vrijheid, waardoor ik meer tijd kan besteden met mijn man en kinderen. Michael legt je uit wat succes is en hoe je het behaalt.”

Vincent Linssen

Wereldreiziger en blogger (wwww.savingonlife.com)

“Voor ik aan de Masterclass begon was m’n leven eigenlijk al best wel op de rails – maar ik voelde dat ik iets moest veranderen. Sinds de cursus maak ik beslissingen in een split-second en ik kijk niet meer terug. Ik ben met rust en zekerheid na de masterclass daarom begonnen aan mijn eerste wereldreis.”

JOIN THE MOVEMENT
FOR A HEALTHY WEALTHY HAPPY WORLD

MICHAEL PILARCZYK

Mindset-coach. Schrijver. Spreker.

Ik ben Michael. Samen met Cindy oprichter van de Mastermind Academy. Als inspirator, schrijver en spreker op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, bewustzijn, zingeving en zakelijk succes, begeleid ik mensen om de beste versie van zichzelf te worden en het maximale uit dit leven te halen. Door belemmerende denkpatronen te doorbreken bied ik inzichten waarmee doelgericht resultaten worden behaald en waarmee dromen werkelijkheid kunnen worden. Ik maakte mijn dromen ook waar. Ik was dj bij Radio 538 en na de verkoop van mijn mediagroep nam ik een sabbatical van veertig maanden op mijn zeiljacht. Ik schreef de bestsellers Dansen in de Hemel (100.000 ex.), een moderne bewerking van Think and Grow Rich en Master Your Mindset. Ik woon samen met Cindy op Ibiza en wij leven ons mooiste leven! Onze missie willen we delen met iedereen, zodat jij ook bewust, gezond en succesvol jouw mooiste leven kunt leven.

VEELGESTELDE VRAGEN

Hieronder staan antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Mail je vraag naar: academy@michaelpilarczyk.com. Diederik of Evelyne van ons team zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Wanneer start en eindigt het programma?

We starten met het programma op zaterdag 6 januari 2018. De masterclass bestaat uit 8 lessen en duurt 10 weken, met een break-week in het midden. Ter afsluiting van de 10 weken is er een live webinar. De eerste 10 weken begeleiden we je met Q&A webinars en zijn we actief in de Facebookgroep. Je hebt 12 maanden toegang tot het gehele online programma, dus wanneer je de video’s bekijkt en de lessen volgt is aan jou. Het live event Maximum Potential vindt zich plaats op 9 en 10 maart 2018. Voor de Business deelnemers is dit op 15 en 16 juni 2018.

Wordt dit programma later dit jaar nog een keer aangeboden?

Nee, in 2018 geven we het Roadmap programma 1x. Op 6 januari starten we. Je kan het programma in je eigen tempo volgen en de lessen kijken wanneer het jou uitkomt. Volgende keer dat je mee kan doen is januari 2019.

Wat is het verschil tussen het online- en live programma?

Het online programma Your Roadmap to Success & Happiness en het tweedaagse live-event Maximum Potential zijn een waardevolle aanvulling op elkaar. Je kunt ze echter los van elkaar volgen.

Het verschil is dat Maximum Potential twee dagen live met Michael zijn. Het is een energiek life-changing event waarbij je een krachtige positieve energie zult ervaren. Dit is niet te vergelijken met het volgen van het online programma.

Your Roadmap to Success & Happiness is een programma van 10 weken, met video- en audiolessen, Q&A’s bij elke les, plus werkboeken. Het online programma kun je thuis in je eigen tempo volgen.

Inhoudelijk is er deels een overlap. Alles waarover Michael spreekt gaat over mindset, bewustzijn en persoonlijk succes. Tijdens de twee live dagen is er interactie met deelnemers en Michael doet live geleide meditaties. Michael gaat ook meer de diepte in op bepaalde onderwerpen, vooral op het gebied van Persoonlijk Meesterschap. Hij gaat verder in op het psychologisch inzicht om je eigen denken beter te begrijpen.

Hij legt meer uit over energiefrequenties (Wet van de Aantrekkingskracht) waardoor je beter gaat begrijpen waarom sommige zaken in je leven wel of niet lukken, en hoe je hiermee kunt omgaan.

Het is niet noodzakelijk beide programma’s te volgen maar voor het meest effectieve resultaat adviseren wij wel om dit te doen. Als we een volgorde moeten aangeven adviseer ik wel om eerst online te volgen, maar nogmaals, zonder het online programma gevolgd te hebben, kun je deelnemen aan de tweedaagse live. En ook andersom.

Ik ben in de periode van de 10 weken een aantal weken afwezig/op vakantie. Kan dat?

6 januari starten we en elke week wordt een nieuwe les vrijgegeven. Na deze 10 weken kan je alle lessen 12 maanden bekijken. De werkboeken, audio lessen en de audio van de video’s kan je downloaden. Je kan starten met de lessen wanneer jij wilt.

Waar kan ik meer lezen over Maximum Potential?

Je kunt hier alles lezen over dit tweedaagse live event.

Waar kan ik meer lezen over de Business Edition?

Je kunt hier alles lezen over dit live event.

Ik heb nog geen idee wat ik wil gaan doen, help jij daar ook bij?

Ja, ik wil dat iedereen tot een goed idee en duidelijke doelstellingen komt. Daarom bestaan de eerste 4 weken uit zelfonderzoek en veel vragen. Uit ervaring met vorige deelnemers weet ik dat dit programma vrijwel altijd zorgt voor enorm veel helderheid en duidelijkheid bij het bepalen van je doelen.

Wat als het programma mij toch niet bevalt?

Duizenden mensen deden al mee met dit programma en wij zijn overtuigd van de waarde die wij leveren. We bieden je daarom een garantie: mocht je na de start op 6 januari het programma toch niet waardevol vinden dan heb je tot 20 januari (2 weken na de start van het programma) om te annuleren. Je krijgt dan het volledige bedrag terug.

Mag mijn partner ook meedoen?

Ja, als partners kun je het programma samen volgen. Echter! Alleen degene die het programma aanschaft krijgt toegang tot de Facebookgroep. Dus per aanmelding is er één persoon die toegang krijgt tot de Facebookgroep.

Wat heb ik nodig om de video’s te bekijken en audio’s te beluisteren?

De video’s kun je streamen en bekijken. Je hebt dus een internetverbinding nodig. De audiolessen en de werkboeken kun je downloaden. Ook kun je de audiofiles van de video’s als mp3 downloaden.

Hoeveel tijd heb ik per week nodig voor deze cursus?

Reken op ongeveer 2-4 uur per week. Iets minder of meer kan, dat is aan jou. Ons advies is om elke week tijd in je agenda te reserveren om de video’s te bekijken en de opdrachten te maken. De cursus is 12 maanden online beschikbaar, dus je hebt voldoende tijd om alle lessen in je eigen tempo te volgen.

Mijn werkgever wil deze cursus betalen. Kan dat?

Ja, dat gebeurt regelmatig. Je kunt je zelf aanmelden en de factuur declareren óf vul bij je aanmelding de gegevens van je werkgever in. Dan komt de factuur automatisch op naam van je werkgever te staan.

Is deze cursus fiscaal aftrekbaar?

Ja. Voor ondernemers geldt dat de investering in dit programma betrekking heeft op zakelijk gemaakte kosten. En natuurlijk kan de btw worden verrekend. Heb je geen eigen onderneming, dan zijn in veel gevallen de kosten aftrekbaar van je belastbaar inkomen. Dat betekent dat je een deel van je investering kunt terugkrijgen van de belastingdienst. Je moet daarvoor wel aan een aantal voorwaarden voldoen:
– Je bent belastingplichtig in Nederland;
– Je doelstelling is deze cursus te gebruiken om je zakelijk te ontwikkelen;
– Je wilt je kennis vergroten om te gebruiken in je werk;
– Je doel is door deze cursus meer inkomen te gaan verdienen.

Bij de aangifte voor je inkomstenbelasting dien je deze onderbouwing kenbaar te maken. De uiteindelijke goedkeuring ligt bij de belastingdienst. Maar wanneer je voldoet aan bovenstaande voorwaarden wordt de fiscale aftrek meestal geaccepteerd.

Kan ik in termijnen betalen?

Nee, dit is niet mogelijk. Wij zijn van mening dat je geen uitgaven moet doen die je niet kunt betalen. Omdat wij willen voorkomen dat iemand in financiële problemen terechtkomt, is betaling in termijnen niet mogelijk.

Mijn vraag staat hier niet tussen, wat nu?

Stuur een e-mail naar ons support team: contact@michaelpilarczyk.com en vervolgens helpt Evelyne van ons team je verder..