SPECIALE ZOMER AANBIEDING

 Geniet onder de zon van boeken
over geluk, persoonlijk succes en innerlijke rust.

EEN INSPIREREND ZOMERPAKKET

Waarschijnlijk ga je deze zomer op vakantie naar een warm land of neem je even een paar weken rust. Om je te inspireren deze zomer en je op nieuwe ideeën te brengen hebben we daarom een speciale zomeraanbieding voor je!

EEN CADEAU VOOR JEZELF

Bestel het pakket en neem de boeken mee op vakantie! Geniet in de zon vanuit je hangmat van de boeken of luister onder het genot van een drankje tijdens zonsondergang naar het luisterboek. Trakteer jezelf op deze aanbieding.

Onderzoek laat zien dat mensen vaak tot betere inzichten komen wanneer ze uitgerust en ontspannen zijn. Maak daarom gebruik van deze periode. Als je nu meedoet met de zomeraanbieding bespaar je een mooi bedrag en investeer je in jouw eigen toekomst (vanuit je hangmat!).

GELDIG TOT EN MET 30 JULI

ZOMERAANBIEDING

PAKKET BOEKEN

€40,-
  • Master Your Mindset hardcopy (€19,95-)

  • Think and Grow Rich hardcopy (€21,95)

BESTEL PAKKET

JE ONTVANGT JE BESTELLING BINNEN 5 WERKDAGEN

HEB JE NOG VRAGEN?

MASTER YOUR MINDSET

Master Your Mindset Leef Je Mooiste Leven gaat over het begrijpen van je eigen denkwijze en hoe je die effectief kunt veranderen. Dit boek gaat over inzicht, zingeving, bewustzijn en het behalen van doelgerichte resultaten. Een toegankelijke en praktische filosofie voor een gelukkig en succesvol bestaan. De strategie die jij kunt toepassen om jouw mooiste leven te gaan leven.

Klik op de afbeelding om een preview te bekijken.

THINK AND GROW RICH

Think and Grow Rich is het boek dat miljoenen mensen een fortuin heeft opgeleverd. Ontdek de geheimen voor persoonlijk en financieel succes. Een bijzondere uitgave in hardcopy met hoogwaardig leren kaft.

Klik op de afbeelding om een preview te bekijken.

THINK AND GROW RICH
LUISTERBOEK

Het volledige luisterboek van Think and Grow Rich ingesproken door Michael Pilarczyk. Ontdek de geheimen voor persoonlijk en financieel succes. Na aankoop kun je de MP3-bestanden digitaal downloaden en luisteren.

Klik op de afbeelding om een preview te bekijken.

THINK AND GROW RICH
MASTERCLASS

Succes is het resultaat van de manier waarop je denkt. Think and Grow Rich is een online programma op basis van het boek van Napoleon Hill (1937) dat miljoenen mensen een fortuin heeft opgeleverd. Leer hoe je de succesformule die Napoleon Hill ontdekte zelf kunt toepassen voor je eigen persoonlijk en financieel succes.

Klik op de afbeelding om een preview te bekijken.

Deze online masterclass is een mooie aanvulling op het boek. Het bestaat uit 5 uitgebreide videolessen waarin ik je help alles uit dit boek te halen dat miljoenen mensen al een fortuin heeft gebracht. Uiteindelijk leer je vooral de formule voor een succesvol en gelukkig leven. Naast de videolessen ontvang je ook een werkboek en kun je vragen stellen in de Q&A sectie.

ERVARINGEN VAN ANDEREN

MICHAEL PILARCZYK

Mindset Coach: Van Business tot Boeddha

Ik ben Michael. Oprichter van Mastermind Academy. Als inspirator, schrijver en spreker op het gebied van bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling, zingeving en zakelijk succes, begeleid ik mensen om de beste versie van zichzelf te worden en het maximale uit dit leven te halen.